⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Olay press degilki pas ne kerem ne zaha ne de barıs mertens gibi baglantı kuramaz , araya salamaz. Evet çok ataga çıkmıyorlar ama fener çokmu ataga çıktı kornerden vs saçma sapan yiyebiliriz yine sonra uğraş dur.
Şu 1 üstte ki Aziz'in yazısını görünce ciddiyet kalmadı ben de kanks yav :D

Cidden saçmalıyorlar. Hatta olayı bir tık daha anlaşılır diye şunu da söyleyeyim. Devre bittiğinde Krasnodar 0-0 zenit maci ise 0-1 mağlup durumda devreyi kapattı. Bunu gören Krasnodar hayvan gibi hücumla basladi 2.yariya ve golü atti. Zenit 65te 1-1 yapti ama hala Krasnodar şampiyon oluyordu ta ki 85 de zenit gol atana kadar. Örnek gösterilen maçla bizim maçın uzaktan yakından alakası yok
Öyle tabi şu sosyal medyayı bu yüzden sevmiyorum.

Cidden saçmalıyorlar. Hatta olayı bir tık daha anlaşılır diye şunu da söyleyeyim. Devre bittiğinde Krasnodar 0-0 zenit maci ise 0-1 mağlup durumda devreyi kapattı. Bunu gören Krasnodar hayvan gibi hücumla basladi 2.yariya ve golü atti. Zenit 65te 1-1 yapti ama hala Krasnodar şampiyon oluyordu ta ki 85 de zenit gol atana kadar. Örnek gösterilen maçla bizim maçın uzaktan yakından alakası yok
Erayım bilgi için çok teşekkür ederim. Neredeyse forumun yarısı meralden danışmanlık almak üzereydi 👀😍

Konyaspor'un düşmesi için alttaki şartlarda her şeyin kusursuz şekilde gerçekleşmesi lazım.

Hatayspor kazanması
Ankaragücü kazanması
Antep 1 puan alması

Bunlara sıra gelene kadar eminim ki yarın diğer maçlarda da değişik sonuçlar çıkabilir belki gidip Trabzon ilk yarıdan Ankaragücünü 3'lük yapacak ya da Pendikspor maçında değişik sonuç çıkacak.

Biz kendimize bakalım geçen haftaki isteksiz oyunun aksine çok hırslı kendine gelmiş bir takım bekliyorum geçen haftaki rehavet üzerine soğuk duş yaptık bu hafta en kötü beraberlik şampiyon yaptığı noktada geçen seneki Ankaragücü maçı gibi bir maç olabilir.

Hatta arttırıyorum geçen seneki Ankaragücü bu Konyaspor'u rahat yenerdi.

Niye...Serge'den dolayi mi :D
O kadar değişiklik yapmaz son maç barış sol bek orye zaha berkan falan. Gerek de yok. Davinson - Abdülkerim tandemi bekliyorum orta saha da berkan oynar umarım. Solda da aktürkoğlu nu görürüz geri kadro aynı kalır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3Re
3Ra
Galatasaray Galatasaray CİMBOMBOMMMMMMM
Galatasaray düşmanlarının falanını filanını bilmem napayım ulan

Arkadaşlar sizlere bir soru trabzonun Ankaragücü karşısında dakika 30 gibi 2-0 öne geçmesi bizim maça nasıl yansır

Geri
Üst Alt