- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.801
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta futbolcular kalender bir şekilde çıkıp oynamalı2 gol atıp rölantide oynayacaksın sonra. Ama bizimkiler tabiki böyle yapmayacaklardır. Yanılmayı en çok bu maç için istiyorum. Çıkıp güçlü oyunla rahat vir galibiyet olsa çok mı kötü olurdu
Zenit'e biz Dinamo Moskova'ya fener Krasnador'a da beşiktaş diyebiliriz şöyle ki dakika 85'de Krasnador şampiyon oluyordu Zenit o sıra gol attı aslında hem Moskova hem Krasnador şampiyonluğu kaybetti.Bu detayları ben bilmiyordum mesela
Daha çok fener gibi yani dinamo moskova
Şu 1 üstte ki Aziz'in yazısını görünce ciddiyet kalmadı ben de kanks yavOlay press degilki pas ne kerem ne zaha ne de barıs mertens gibi baglantı kuramaz , araya salamaz. Evet çok ataga çıkmıyorlar ama fener çokmu ataga çıktı kornerden vs saçma sapan yiyebiliriz yine sonra uğraş dur.
Mertens olmadan pek top oynayamiyoruz kanks yavŞimdi düşündüm de Mertens dinlendirilmeli.Yedekten oyuna girerse daha da tehlikeli olabilir.Barış-Kerem-Zaha ile başlamalıyız.Forvette de İcardi oynamalı..
2 sayfa öncesine git dayımMertens olmadan pek top oynayamiyoruz kanks yav
Öyle tabi şu sosyal medyayı bu yüzden sevmiyorum.Cidden saçmalıyorlar. Hatta olayı bir tık daha anlaşılır diye şunu da söyleyeyim. Devre bittiğinde Krasnodar 0-0 zenit maci ise 0-1 mağlup durumda devreyi kapattı. Bunu gören Krasnodar hayvan gibi hücumla basladi 2.yariya ve golü atti. Zenit 65te 1-1 yapti ama hala Krasnodar şampiyon oluyordu ta ki 85 de zenit gol atana kadar. Örnek gösterilen maçla bizim maçın uzaktan yakından alakası yok
Daha heycanli bide. Ayni anda 2 takim da sevinebilir 2si de uzulebilir. 1i sevinip 1i uzulebilirŞampiyonlar ligi finali gibi maç.
Şamp maçında en onemli adamımız oynayacaktır reis aksi bize zarar verirŞu 1 üstte ki Aziz'in yazısını görünce ciddiyet kalmadı ben de kanks yav![]()
Erayım bilgi için çok teşekkür ederim. Neredeyse forumun yarısı meralden danışmanlık almak üzereydiCidden saçmalıyorlar. Hatta olayı bir tık daha anlaşılır diye şunu da söyleyeyim. Devre bittiğinde Krasnodar 0-0 zenit maci ise 0-1 mağlup durumda devreyi kapattı. Bunu gören Krasnodar hayvan gibi hücumla basladi 2.yariya ve golü atti. Zenit 65te 1-1 yapti ama hala Krasnodar şampiyon oluyordu ta ki 85 de zenit gol atana kadar. Örnek gösterilen maçla bizim maçın uzaktan yakından alakası yok
O kadar değişiklik yapmaz son maç barış sol bek orye zaha berkan falan. Gerek de yok. Davinson - Abdülkerim tandemi bekliyorum orta saha da berkan oynar umarım. Solda da aktürkoğlu nu görürüz geri kadro aynı kalır.Niye...Serge'den dolayi mi![]()
Çağlarım, Dortmund Real maçından daha fazla reyting alacak diyorsun yaniŞampiyonlar ligi finali gibi maç.
Liboşum yani yarın ben ilk 11 de miyimŞamp maçında en onemli adamımız oynayacaktır reis aksi bize zarar verir![]()