- 30 Temmuz 2009
- 12.328
- 6.577
- 1.823
2-0'ı bulursak, "tamam hallettik bu işi" dememeli. Hemen 3. gol için yüklenilmeli.1-0 öne geçersek takım "yeter bu kadar" dememeli hemen 2. Golü bulmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-0'ı bulursak, "tamam hallettik bu işi" dememeli. Hemen 3. gol için yüklenilmeli.1-0 öne geçersek takım "yeter bu kadar" dememeli hemen 2. Golü bulmalı
Fener maçında 6 pas üzerinden 4 tane kafa vuruşuna sebebiyet verdi zaten yan topta doğru getirebilirsek gol atarız.Kaleci de bire birde ve uzaktan sutlarda iyi yanlız yan topları çok kötü kornerden kesin golümüz var , pazar günü beni etiketliyebilirsin.
Sevincden bayilirim
Gomis penaltıyı atarken sanki yıllar geçiyor gibi hissetmiştim o zamana kadar son 3 penaltıyı kaçırmıştı diye hatırlıyorum.maçı gözümüzde çok büyütmeye gerek yok, deplasman özürlüsü 17-18 takımı bile göztepe gibi zor bir maçı yenerek çıkmıştı
Yalnız o Konyasporla şu an ki arasında Real Madrid ve Real Mardin kadar fark var.Kupa dahil son 6 konya deplasmanında 1 Galibiyetimiz varmış
fener kazanırsa iyi mi olmuş olacak?Allahım sen iyileri kazandır yarabbim
Oranın anlamı bu maç berabere biter iki takımda istediğini alır.