⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Valla yener geçeriz deli gibi de kutlarız. Bu Saç gibi adamlara prim vermeyelim yok iki şampiyon varmış 1 tane birinci varmış şampiyonluk gazı kaçmış falan. Konya maçında sonra hepsi unutulur gider. Boş beleş gol atıp yok çalıştık bunu yok daha iyi kim gösterdik falan boş boş muhabbetler. Lig maraton bütünde en başarılı olan kazanır bunlar onu bile bilmiyor kazanmayı da kaybetmeyi de beceremiyorlar. Koyup geçelim dalgamıza bakalım sonra takım nasıl daha iyi hale gelir onu keyifle konuşuruz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2012 de fb son maçta sokakta gezdim.
2018 de Göztepe maçını dışarda izledim pizza yedim
2019 Başakşehir maçını evde izledim pizza yedim.
2021 Malatya maçını evde izledim ama pizza yemedim.

Anladığım kadarıyla nerede izlediğimin veya izlemediğimin önemi yok önemli olan pizza yemek. Bu pazar pizza yiyeceğim.

Anladığım kadarıyla nerede izlediğimin veya izlemediğimin önemi yok önemli olan pizza yemek. Bu pazar pizza yiyeceğim.

Adres ver renktas senin eve pizza yigalim

@Emre Zeytinli pazar günü pizza tedarik edelim.

Arkadaslar ebedi dostumuz fbyi unutmayarak onlara da pazar için bir etkinlik hazırlayalım

Gscimbom Pizza Yiyor
Antu Y.. Yiyor
1716278054693.webp

@Sergen Zeren

Bu maçta varını yoğunu ortaya koymayan, koşmayan, eli belinde ofsaytta gezen, saçma sapan gol yiyen, maçı kazanamayan kim olursa tekmeyi yemelidir. Şampiyonluk kaptırılırsa Galatasaray tarihinin yüz karaları diye afiş yaptırıp stadın girişine asılmalıdır. Hiç bir hatanın affı yok.

Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
Adamların herzaman yaptığı şey
6-0 gibi
Buda onların şampiyonluğu ,bu sebeble taştaş geçioz adamlarla

Geri
Üst Alt