- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Emre Tasdemir senin amcaoglu muModeratörler göreve
Lütfen balik hafizali yorum yazan kisileri pazartesine kadar banlayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Tasdemir senin amcaoglu muModeratörler göreve
Lütfen balik hafizali yorum yazan kisileri pazartesine kadar banlayin
Iki kere iki dört ise, alti kere alti otuzalti kac eder?Emre Tasdemir senin amcaoglu mu
Sosyal deney mi bu rdasIki kere iki dört ise, alti kere alti otuzalti kac eder?
2012 de fb son maçta sokakta gezdim.
2018 de Göztepe maçını dışarda izledim pizza yedim
2019 Başakşehir maçını evde izledim pizza yedim.
2021 Malatya maçını evde izledim ama pizza yemedim.
Anladığım kadarıyla nerede izlediğimin veya izlemediğimin önemi yok önemli olan pizza yemek. Bu pazar pizza yiyeceğim.
@Emre Zeytinli pazar günü pizza tedarik edelim.2012 de fb son maçta sokakta gezdim.
Anladığım kadarıyla nerede izlediğimin veya izlemediğimin önemi yok önemli olan pizza yemek. Bu pazar pizza yiyeceğim.
Teşekkür ederim renktaş ters tepebilir ben kendim söylemeliyim.Adres ver renktas senin eve pizza yigalim
Kaç saat kaldı.
26 Mayıs Konyaspor Galatasaray Maçında GSC Pizza Yiyor Etkinliği
Arkadaslar ebedi dostumuz fbyi unutmayarak onlara da pazar için bir etkinlik hazırlayalım
Gscimbom Pizza Yiyor
Antu Y.. Yiyor
@Sergen Zeren2012 de fb son maçta sokakta gezdim.
Adamların herzaman yaptığı şeyAsıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
Fenerbahçe: 26 Mayıs Pizza kumpası26 Mayıs Konyaspor Galatasaray Maçında GSC Pizza Yiyor Etkinliği