Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.265
- 5.003
Kupa dahil son 6 konya deplasmanında 1 Galibiyetimiz varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupa dahil son 6 konya deplasmanında 1 Galibiyetimiz varmış
İşte o baktığın hesapların isimleri Ahmet Kolap - Feyamuz Kayalar - İbrahim Özveren - Levent Kolpgün - Mehmet Mehmetoğlu - Serdar ÜnsalKonyasporlu hesapların yorumlarına baktım fenerli hesaplar ortamı germeye çalışıyor aldanmayın demişler 1 puana razılar.
Fenerliler üşenmemiş Konyaspor taraftar hesabı yapmışlar iki takım arasında düşmanlık varmış gibi göstermeye çalışıyorlar sürekli fener hesapları RT atıyorlar.
Aslında bunlara en güzel yanıt al gülüm ver gülüm yapıp 2 takım toplam 5-6 şutla bitirip maç boyu kudurtmaktan geçiyor.
Üstad ne diyosun iddaa oranlarınaİşte o baktığın hesapların isimleri Ahmet Kolap - Feyamuz Kayalar - İbrahim Özveren - Levent Kolpgün - Mehmet Mehmetoğlu - Serdar Ünsal![]()
Üstad ne diyosun iddaa oranlarına
Dayımın dediğine göre ters geliyomuş reis Maçla ilgili 1 sıkıntı olmasın diye söylemeyecemMac tahmini/yorumu yapma
Hele oranlari hic yorumlama gözunu seveyim. 2 mactir ne dediysen tersi cikti aman diyim muradım
Öyle kudururlar ama benim yöntemimle 1-2 mevta garanti. İlk yarıyı 3-0 geride kapatıyoruz bütün fenerliler sokakta, stad ve kadıköy bayram yeri. 80-85 ve 90+1'de golleri atıyoruz.Konyasporlu hesapların yorumlarına baktım fenerli hesaplar ortamı germeye çalışıyor aldanmayın demişler 1 puana razılar.
Fenerliler üşenmemiş Konyaspor taraftar hesabı yapmışlar iki takım arasında düşmanlık varmış gibi göstermeye çalışıyorlar sürekli fener hesapları RT atıyorlar.
Aslında bunlara en güzel yanıt al gülüm ver gülüm yapıp 2 takım toplam 5-6 şutla bitirip maç boyu kudurtmaktan geçiyor.
Öyle kudururlar ama benim yöntemimle 1-2 mevta garanti. İlk yarıyı 3-0 geride kapatıyoruz bütün fenerliler sokakta, stad ve kadıköy bayram yeri. 80-85 ve 90+1'de golleri atıyoruz.
Bu sefer o stad tuzla buz olur eminim. Kadıköyü de yakarlar biraz temizlenir güzelim ilçe
Maçı kazanmak, şampiyon olmak yönetimin ve futbolcuların görevi. Bunun için gerekeni yapmaları lazım. Forumla açılan konularla ne ilgisi var bununYönetim nasıl her şeyi iptal edip bu maça odaklandıysa, forumumuzda da tüm konular kapatılıp sadece bu maç konusu açık bırakılmalı
Ben seni öldü biliyorumfener, Konya maçında 6-7 tane net pozisyon kaçırdı
kasmayın bu kadar
Bu yöntemle yurt geneli Gs taraftarının hemipleji ve verem olması da muhtemel.Öyle kudururlar ama benim yöntemimle 1-2 mevta garanti. İlk yarıyı 3-0 geride kapatıyoruz bütün fenerliler sokakta, stad ve kadıköy bayram yeri. 80-85 ve 90+1'de golleri atıyoruz.
Bu sefer o stad tuzla buz olur eminim. Kadıköyü de yakarlar biraz temizlenir güzelim ilçe