⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Konyasporlu hesapların yorumlarına baktım fenerli hesaplar ortamı germeye çalışıyor aldanmayın demişler 1 puana razılar.

Fenerliler üşenmemiş Konyaspor taraftar hesabı yapmışlar iki takım arasında düşmanlık varmış gibi göstermeye çalışıyorlar sürekli fener hesapları RT atıyorlar.

Aslında bunlara en güzel yanıt al gülüm ver gülüm yapıp 2 takım toplam 5-6 şutla bitirip maç boyu kudurtmaktan geçiyor.

Konyasporlu hesapların yorumlarına baktım fenerli hesaplar ortamı germeye çalışıyor aldanmayın demişler 1 puana razılar.

Fenerliler üşenmemiş Konyaspor taraftar hesabı yapmışlar iki takım arasında düşmanlık varmış gibi göstermeye çalışıyorlar sürekli fener hesapları RT atıyorlar.

Aslında bunlara en güzel yanıt al gülüm ver gülüm yapıp 2 takım toplam 5-6 şutla bitirip maç boyu kudurtmaktan geçiyor.
İşte o baktığın hesapların isimleri Ahmet Kolap - Feyamuz Kayalar - İbrahim Özveren - Levent Kolpgün - Mehmet Mehmetoğlu - Serdar Ünsal :D

Konyaspor tribünlerin %30'unu bize versin kardeş kardeşe maç izleyelim onlar kümede kalmayı bizde şampiyonluğu yan yana kutlayalım. :asd:

Hoca az biraz yurekliyse bu maç icardiyi oynatmaz, en son koşu mesafesi çıktı, 7 km koşmuş yani direk takımı 10 kişi oynatıyor, zaten 5 tane konya defansı arasında hiç şansı yok, en azindan zaha oynasın, geriye gelir koşar bir al ver yapar. Duygusal olmaya gerek yok, 10 kişi feneri nasıl yenemedik deniyor elbette icardi tek suçlusu değil ama zaten biz de 10 kişi oynamisiz

Öyle kudururlar ama benim yöntemimle 1-2 mevta garanti. İlk yarıyı 3-0 geride kapatıyoruz bütün fenerliler sokakta, stad ve kadıköy bayram yeri. 80-85 ve 90+1'de golleri atıyoruz.
Bu sefer o stad tuzla buz olur eminim. Kadıköyü de yakarlar biraz temizlenir güzelim ilçe

Öyle kudururlar ama benim yöntemimle 1-2 mevta garanti. İlk yarıyı 3-0 geride kapatıyoruz bütün fenerliler sokakta, stad ve kadıköy bayram yeri. 80-85 ve 90+1'de golleri atıyoruz.
Bu sefer o stad tuzla buz olur eminim. Kadıköyü de yakarlar biraz temizlenir güzelim ilçe

Bu senaryoda kaçımız kalpten gideriz dakika 90 a kadar.

Yönetim nasıl her şeyi iptal edip bu maça odaklandıysa, forumumuzda da tüm konular kapatılıp sadece bu maç konusu açık bırakılmalı
Maçı kazanmak, şampiyon olmak yönetimin ve futbolcuların görevi. Bunun için gerekeni yapmaları lazım. Forumla açılan konularla ne ilgisi var bunun

dün eski açık yayının tamamını izledim... ilk kısmında saha kısmını eleştirdiler.

%100 katılıyorum orda konuşanlara ve taraftara tepki gösterdikleri kısımlar o kadar nokta atışı doğru ki.

Bir kalemde hoca değil diyen bir kalemde utansınlar dehleyelim diyen süreklilik kazandırmayla alakası olmayan cahil cahil konuşanlar cok karizmatikler hariç hepimizi sevindirecek güzel bir galibiyet istiyoruz

Bizdeki mactan önce onlara dostluk yemegi vermistik bakalim bize etli ekmek siparisi olacak mi görecegiz

Bu yöntemle yurt geneli Gs taraftarının hemipleji ve verem olması da muhtemel.

Geri
Üst Alt