- 23 Temmuz 2011
- 75.517
- 51.046
- 4.693
Keyifler nasil bebitomOkan hocamız takımı kosturursa olacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyifler nasil bebitomOkan hocamız takımı kosturursa olacagiz
Gayet iyiyim,pazar gününü bekliyorumKeyifler nasil bebitom
Gayet iyiyim,pazar gününü bekliyorum
He nöbet açılsın da zaniolo satılsın,ziyech satılsın muhabbeti dönsün. Kim çeker bunu bütün yaz?ziyech fiziken kotu diye yine çöp oldu fb macinda1 an önce nöbetin acilmasini istiyorum.
Seninle nöbet tutmayi ozledim üzümlü kekim
Bence aurier bile olur sagbeke,abdulkerime zerre güvenmiyorum.sag stoper davinson olabilir,nelson solda.demirbay fb macinda bence de kötüydü ve supriz oldu ama hoca kesmeyebilir.berkan çünkü sadece Galatasarayli kontenjanından bir topcuMuslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Berkan
Baris Mertens Kerem
Zaha
Günay-Aurier-Köhn-Eyüp-Oliveira-Ndombele-Demirbay-Tete-Vinicius-Icardi.
@Uğur İz temsili.
Ligde kendi sahasinda en az gol atan takimlar;Ligde en kötü senaryoda beraberlik şampiyon yapıyorken kiminle oynamak istiyorsun diye sorsalar herhalde Konyaspor derdim.
Hücumda inanılmaz kısırlar çok fazla hücum düşünmüyorlar orta sahaları çok ağır inanılmaz boşluklar verebiliyorlar yan toplarda da çok zayıflar genel olarak bakınca şampiyonluğumuzu ilan edebileceğimiz bir deplasmana gidiyoruz.
Cıhan ın olmasini isterim o herif zart zurt durdurmuyor oynatıyor.-Zorbay
-Meler
-Cihan
-Atilla
-Numan
evet sampiyonlugu verdik konyada takimin yarisini birakalim derim evin yolunu bulamazlarbarış efendi kafayı gol yapsa sampiyonduk
fazla uzaga gıtmeyın
Basketbol konusuna mümkün oldukça yazma,sen yazdıkça kötü sonuç olyo
Merhaba naciHoşgeldin serg @Sergen Zeren