- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Son 4 gün 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet böyle yazınca mutluluk getiriyorsunKohn hatasıyla son dk gol yiyip şampiyonluk giderse şaşırmam
Mertens den ötürüKonya’da derin bir sessizlik hakim
Belki de gece olduğu içindir
Blokla geç ne kafaya takıyonAksi yorum yapanları banlayın ya da beni banlayın,bu psikolojiyle mi sinerji yapacağız
Ben bloklu olanları da okuyorumBlokla geç ne kafaya takıyon
Bloklamanin ne anlami var o zmn sergenim aç blokajlarıBen bloklu olanları da okuyorum
Nerelerdeydin Serg?Basketbol konusuna mümkün oldukça yazma,sen yazdıkça kötü sonuç olyo
olay yenilmek değil ki. kaleye şut çekemedik. sahadaki rezaletin açıklaması yok.Ben daha hiç direkt rakibine maç kaybettiği için şampiyonluğu daha az değerli gören bir başka takım taraftarı görmedim hayatımda. Siz kafayı yemişsiniz gerçekten.
Tamam yenildik, üzüldük, şampiyonluk son haftaya kaldı. Ama sanki öldük bittik şampiyonluk gitti gibi davranan binlerce kişi var, gördükçe çıldırıyorum ya.
Fenerli kafası gibi bu neredeyse. Şampiyon olmayalım ama GS'yi yenelim. Biraz kendinize gelin yahu. Bu takım 17 haftadır mı ne art arda kazanıyor. Ben de şampiyonluğu kendi stadımızda ilan etmemizi isterdim ama olmadı artık yapacak bir şey yok, mecbur Konya maçına odaklanacağız.
Kohn hatasıyla son dk gol yiyip şampiyonluk giderse şaşırmam
Stoperler ne alaka allah aşkına ya sanki akan oyunda gol yedikKohn'u o pozisyon ile suclamak adil degil. Muslera daha fazla hatali ya da diger stoperler kadrajda bile yoklar mesela.
degerli geri donusun den dolayi tesekkurler sevgili mehmet.Hocam saha durumu iyi maç günü de yağış görünmüyor
Dokunmasa dışarı çıkıyordu amaKohn'u o pozisyon ile suclamak adil degil. Muslera daha fazla hatali ya da diger stoperler kadrajda bile yoklar mesela.
Ihtiyacımız olan puan veya puanları alacağımız dan hiç şüphem yok , gönlüm beraberlikten yana ama bunu kalbim dayanırmı pek emin değilim.degerli geri donusun den dolayi tesekkurler sevgili mehmet.
maca dair bu tur teknik nuanslar kritik oluyor -ozellikle *deplasman maclarin da onemi bir tik daha artiyor .
velhasil , zemin iyi, hava nin da yagissiz olmasi guzel bir ayrinti.
benim bu versusa dair dikkatimi ceken detay ;
# son * 3 konya deplasmanindan elimizin bos donmesi....
konyaspor -gecen sezon okan hoca nin puanlar biraktigi deplasmanlar arasinda idi . ondan once torrent ile de yenildik, keza son fatih terim donemi de yenilmistik.
sozun ozu sevgili renkdaslar - bu *detayi da unutmadan ,maci yuksek konsantrasyon ve kompaktlikta oynayip istedigimiz sonucu alip donmeliyiz.
futbol da ne rehavete ,laubalilige , ne de anlik dalginliga yer yok .
yaris devam ediyorken saha da tum benliginle mucadeleni vereceksin , maci tum hucrelerinle isteyeceksin .
hayirlisiyla maci istedigimiz sonucla kapatip sezonu mutlu sonla kapayacagiz.
son raund - son 90 dakikalik final .
# sinerji ~ konsantrasyon.
saygi ve selamlar .