⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Ben daha hiç direkt rakibine maç kaybettiği için şampiyonluğu daha az değerli gören bir başka takım taraftarı görmedim hayatımda. Siz kafayı yemişsiniz gerçekten.

Tamam yenildik, üzüldük, şampiyonluk son haftaya kaldı. Ama sanki öldük bittik şampiyonluk gitti gibi davranan binlerce kişi var, gördükçe çıldırıyorum ya.

Fenerli kafası gibi bu neredeyse. Şampiyon olmayalım ama GS'yi yenelim. Biraz kendinize gelin yahu. Bu takım 17 haftadır mı ne art arda kazanıyor. Ben de şampiyonluğu kendi stadımızda ilan etmemizi isterdim ama olmadı artık yapacak bir şey yok, mecbur Konya maçına odaklanacağız.
olay yenilmek değil ki. kaleye şut çekemedik. sahadaki rezaletin açıklaması yok.

yoksa süper finalde içerde 2-1 yendiler bizi. 30 şut attık 2 şut attılar 2 tsnesi girmişti. öyle olsa denedik olmadı deriz

Kohn'u o pozisyon ile suclamak adil degil. Muslera daha fazla hatali ya da diger stoperler kadrajda bile yoklar mesela.
Stoperler ne alaka allah aşkına ya sanki akan oyunda gol yedik

Köhn %90 hatalı, hadi muslera vuramadi ama top dışarıya cıkacak zaten, ona göre pozisyon alip uzaklastirabilmesi lazimdi her turlu.

Korkunc bi amatorluk

Hocam saha durumu iyi maç günü de yağış görünmüyor
degerli geri donusun den dolayi tesekkurler sevgili mehmet.

maca dair bu tur teknik nuanslar kritik oluyor -ozellikle *deplasman maclarin da onemi bir tik daha artiyor .

velhasil , zemin iyi, hava nin da yagissiz olmasi guzel bir ayrinti.

benim bu versusa dair dikkatimi ceken detay ;

# son * 3 konya deplasmanindan elimizin bos donmesi....

konyaspor -gecen sezon okan hoca nin puanlar biraktigi deplasmanlar arasinda idi . ondan once torrent ile de yenildik, keza son fatih terim donemi de yenilmistik.

sozun ozu sevgili renkdaslar - bu *detayi da unutmadan ,maci yuksek konsantrasyon ve kompaktlikta oynayip istedigimiz sonucu alip donmeliyiz.

futbol da ne rehavete ,laubalilige , ne de anlik dalginliga yer yok .
yaris devam ediyorken saha da tum benliginle mucadeleni vereceksin , maci tum hucrelerinle isteyeceksin .

hayirlisiyla maci istedigimiz sonucla kapatip sezonu mutlu sonla kapayacagiz.

son raund - son 90 dakikalik final .
# sinerji ~ konsantrasyon.

saygi ve selamlar .

Konya bu maçtan puan alamazsa çok büyük ihtimal küme düşer. Ankaragücü hedefsiz en önemli maçını 3 gün önce oynamış Trabzon ile oynayacak. Hatay Koçun diğer bir uydu takımı Rize ile, Hatay galibiyeti çok yüksek olasılık. Antep düşen Pendikten puan alır.

1 puan hem bizi şampiyon yapar hem de Konyayı ligde tutar. 0-0 maç oynanmasın deseler herkes razı olur ama futbol da böyle bir şey değil maalesef.

Şöyle yorumlara bakılınca rahat kazanacağımız Konya'nın kötü takım olduğu vurgusu yapılmış. Olay şu ki Konya belki oyuncu bazında gerçekten kötü olabilir ama bu maç öyle bir maç değil. En azından bir puanı alabilmek için var güçleriyle savunacaklar. Atabilirlerse elbette gol atmak isteyecekler. Fiziksel bir mücadelenin yanında psikolojik bir savaş da olacak. Geçen maçta fiziksel oyuna ne kadar cevap verebildiğimiz ortada. Yani hiç öyle kolay maç falan değil.

Her ne olursa olsun ben Hocaya takıma güveniyorum. Çıkıp gerekeni yapacaklardır. Allah yardımcımız olsun...

Herkes daha içini konuşuyor ama saha dışı da çok önemli .Fenerin Denizli maçı mesela 20 dakika kongreyi temizlendi sahaya atılan konfetiler yüzünden maç durdu diğer maçların sonucuna baktılar.Yine benzeri senaryoda sahaya atılan konfeti maçı durdurabilir ya da başka bir şekilde maç durdurulabilir.Tribünden aşağıya madde atılabilir ki bizim evimizde bile bu olay bizim oyuncuları pamuk helva yaptı.
Değişik atmosferde geçebilir koçun tüm parasını buna harcayacağını düşünüyorum eline bir fırsatsa geçmiş sonuna kadar zorlayacaktır trübnleri Konya başkanını oyuncuları sponsorluklarla takımı primlerle oyuncuları falan.O sebeple zor maç .Yoksa Konya gilermeyi kitle ndao ya yakın bas cikaleshi zaten markao hibi falan güçlü değil.Oyun olarak da bir numaraları yok ama dediğim olaylarla görüşmemiş bir atmosfer olabilir ona dikkat edilmeli hocalar buna ayık olmalı

degerli geri donusun den dolayi tesekkurler sevgili mehmet.

maca dair bu tur teknik nuanslar kritik oluyor -ozellikle *deplasman maclarin da onemi bir tik daha artiyor .

velhasil , zemin iyi, hava nin da yagissiz olmasi guzel bir ayrinti.

benim bu versusa dair dikkatimi ceken detay ;

# son * 3 konya deplasmanindan elimizin bos donmesi....

konyaspor -gecen sezon okan hoca nin puanlar biraktigi deplasmanlar arasinda idi . ondan once torrent ile de yenildik, keza son fatih terim donemi de yenilmistik.

sozun ozu sevgili renkdaslar - bu *detayi da unutmadan ,maci yuksek konsantrasyon ve kompaktlikta oynayip istedigimiz sonucu alip donmeliyiz.

futbol da ne rehavete ,laubalilige , ne de anlik dalginliga yer yok .
yaris devam ediyorken saha da tum benliginle mucadeleni vereceksin , maci tum hucrelerinle isteyeceksin .

hayirlisiyla maci istedigimiz sonucla kapatip sezonu mutlu sonla kapayacagiz.

son raund - son 90 dakikalik final .
# sinerji ~ konsantrasyon.

saygi ve selamlar .
Ihtiyacımız olan puan veya puanları alacağımız dan hiç şüphem yok , gönlüm beraberlikten yana ama bunu kalbim dayanırmı pek emin değilim.

Geri
Üst Alt