⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Berkan
Baris Mertens Kerem
Zaha

Günay-Aurier-Köhn-Eyüp-Oliveira-Ndombele-Demirbay-Tete-Vinicius-Icardi.

@Uğur İz temsili.​

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Berkan
Baris Mertens Kerem
Zaha

Günay-Aurier-Köhn-Eyüp-Oliveira-Ndombele-Demirbay-Tete-Vinicius-Icardi.

@Uğur İz temsili.​
Bence aurier bile olur sagbeke,abdulkerime zerre güvenmiyorum.sag stoper davinson olabilir,nelson solda.demirbay fb macinda bence de kötüydü ve supriz oldu ama hoca kesmeyebilir.berkan çünkü sadece Galatasarayli kontenjanından bir topcu

Ligde en kötü senaryoda beraberlik şampiyon yapıyorken kiminle oynamak istiyorsun diye sorsalar herhalde Konyaspor derdim.

Hücumda inanılmaz kısırlar çok fazla hücum düşünmüyorlar orta sahaları çok ağır inanılmaz boşluklar verebiliyorlar yan toplarda da çok zayıflar genel olarak bakınca şampiyonluğumuzu ilan edebileceğimiz bir deplasmana gidiyoruz.

Ligde en kötü senaryoda beraberlik şampiyon yapıyorken kiminle oynamak istiyorsun diye sorsalar herhalde Konyaspor derdim.

Hücumda inanılmaz kısırlar çok fazla hücum düşünmüyorlar orta sahaları çok ağır inanılmaz boşluklar verebiliyorlar yan toplarda da çok zayıflar genel olarak bakınca şampiyonluğumuzu ilan edebileceğimiz bir deplasmana gidiyoruz.
Ligde kendi sahasinda en az gol atan takimlar;

Istanbulspor 14
Ankaragücü 21
Konyaspor 22
Pendikspor 22
Sivasspor 22
Antalyaspor 22
Gaziantep 22

şundan gelseydi şimdi şampiyonduk

barış efendi kafayı gol yapsa sampiyonduk

fazla uzaga gıtmeyın

Geri