⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Allah'tan beraberlik yarıyor her iki takimada. yoksa su maçta olacakları hayal bile edemiyorum.
Hocam adamlara beraberlik yetiyor diye galibiyet istemeyecekler mi yani? Firsat bulursa gol atmak ve galip gelmek isteyecektir konya. Isin kotusu on deplasman maclarimiz aslinda cok kotu aslinda galibiyetler golgeledi.Rahat kazandigimiz mac yok deplasmanlarda. Allah yardimcimiz olsun.

Efkarlıyım abiler şu haftaya şu maçı alalım sağ sağlam bitsin şu iş

Fatih Terim mi? Yunanistan'da kovulmakla meşguldü en son.
Valla hiç farketmez bulent korkmaza da okeyim.Hoca benim isteğimi,umutlarımı falan çok kırdı bugün.Boyle bir rezillik ben son 10 senede görmedim 3 tane yediğimiz tjk maçında bile daha iyi oynadık.Bu kadar acizlik olmaz bütün hafta takıma izin verip sadece pazar maça getirsen bu kadar kötü oynamazdi.Butun sezon hakkımızı yiyen adamlara laf verdik

Oliveranın ölüsü bu demirbaydan daha çok iş yapar en azından kilit açardı

Oyuncuların çok kafayı taktığını düşünmüyorum çıkar oynarlar sıkıntı olmaz merak etmeyin kafaya taksalar zaten bu gün yenerdik abiler salmışlar

size tavsiyem bu süreçte sosyal medyaya bakmayın kafaya takmayın fenevli bi eizk görürseniz muhattap olmayın onların derdi belası sizi yendik demek çünkü uymayın önünüze bakın hafta sonunu bekleyin allahın izniyle hakettiğimizi alacağız

ne ilk defa puan kaybettik ne de son olacak. fatih hocanın 20 yıl sonraki kadıköy galibiyetinden sonra bir sözü vardı ne 4 puan ne 5 puan sadece 3 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz diye. bugün de tersinden aynı senaryo gerçekleşti. belki biraz kulüp içi siyaset belki biraz taraftarlardaki stres belki de biraz oyunculardaki rehavetten dolayı olabilir ancak avantajlı bir durumdan sadece 3 puan kaybettik. haftaya konya'da strese kapılmadan panik olmadan işimize bakacağız. ilk dakikalardan golle başlamak güzel olur. rahat bir maç olacağını düşünüyorum. beraberlik yetiyor mevzusuna kapılmadan temizinden 2 tane atıp fişi çekmek lazım. saat 21-22 civarı konvoya başlarız. #konsantrasyon

Muslera
Kaan-Sanchez-Abdül-Köhn
Torreira-Berkan
Barış-Mertens-Zaha
Icardi​

ne ilk defa puan kaybettik ne de son olacak. fatih hocanın 20 yıl sonraki kadıköy galibiyetinden sonra bir sözü vardı ne 4 puan ne 5 puan sadece 3 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz diye. bugün de tersinden aynı senaryo gerçekleşti. belki biraz kulüp içi siyaset belki biraz taraftarlardaki stres belki de biraz oyunculardaki rehavetten dolayı olabilir ancak avantajlı bir durumdan sadece 3 puan kaybettik. haftaya konya'da strese kapılmadan panik olmadan işimize bakacağız. ilk dakikalardan golle başlamak güzel olur. rahat bir maç olacağını düşünüyorum. beraberlik yetiyor mevzusuna kapılmadan temizinden 2 tane atıp fişi çekmek lazım. saat 21-22 civarı konvoya başlarız. #konsantrasyon
Kesinlikte katılıyorum ve bence bizimkiler 6 puan fark attık diye saldılar ligi bu biraz şok oldu haftaya ilk 45 den sallar devam ederiz önümüze

en cok korktugum olay ilk yarinda bir kirmizi kart almamiz

Maalesef korkulan olursa 2011-12'den sonra başlayan dominasyon sona erer bu travmayla.

Geri
Üst Alt