⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

1 haftamız zehir oldu adamlar şampiyon olamasa bile istediklerini verdik çok mu zordu 1 puan almak 80 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı yenildik.
Okadar belli ettiler ki bu maçı vereceklerini. Hicbirsey yapmadan kurbanlık koyun gibi beklediler

Ben Fenerbahçe’li değilim son hafta şampiyonluğu vermeyi bünyem kaldırmaz. Çıkın kazanın bayram yaşayalım.

Veya Konya'ya yenilip, Fenerbahçe'nin de İstanbulspor'a yenildiği bir hafta olsa. Ahahahaha
ya-mevlüt-yeter-telefonu-kiricam-ya-sinan-engin.gif

Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar

Bu mac var, 43. dk dan sonra 10 kisi kalmisiz, ve skoru 0-1 den 1-4 yaptik ve Fenerbahceyi sampiyonluk yarisinin disina attik.
Sezon sonunda biz sampiyon olduk.

Bu maç 2017-2018 sezonunda son hafta Göztepe deplasmanında oynadığımız maça benziyor. Orada da Fener'in 3 puan önündeydik ve beraberlik yetiyordu baya da zor bir maç olmuştu bu maçta zor olacak ama sonu güzel olacak hayırlısıyla. 17'de 17 galibiyeti böyle ters bir puan kaybı ihtimaline karşı yaptık sonuçta o yüzden Fb maçını unutup sakin olalım hedef ortada o şampiyonluk alınacak.

Futbol sahada oynanır. İş bitti gibi görüp öyle çıkmamak lazım ciddiyet önemli. Futbol laubaliliği, ciddiyetsizliği kaldırmaz. Bu gün futbolcularda bu vardı ve gereksiz aşırı stres vardı gereksiz şekilde ki anlamadığım konu buydu maalesef bu tribünden sahaya yansıdı bence bu sezon ilk defa seyirci takıma kötü etki etti. Bu gün deplasmanda olsaydık çok daha iyi oynardık bence. Her neyse dediğim gibi ciddiyet önemli, iyi hazırlık önemli.

Geri
Üst Alt