Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.351
- 1.271
- 2.393
bu travma anca bizim konya’ya yenilip istanbulspor’un 90+2 de atacagi beraberlik golü ile son bulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okadar belli ettiler ki bu maçı vereceklerini. Hicbirsey yapmadan kurbanlık koyun gibi beklediler1 haftamız zehir oldu adamlar şampiyon olamasa bile istediklerini verdik çok mu zordu 1 puan almak 80 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı yenildik.
Çok zor değil defansa çekilsek oyunlarını bozsak Kerem-Barış ileri atsak yine en kötü 1 puan alırdık öyle son hafta stresli ortamda olmazdı.Okadar belli ettiler ki bu maçı vereceklerini. Hicbirsey yapmadan kurbanlık koyun gibi beklediler
Zaten kazara alacaklar benceistanbul maça bile gelmeyebilir kazara puan alırız diye
Veya Konya'ya yenilip, Fenerbahçe'nin de İstanbulspor'a yenildiği bir hafta olsa. Ahahahaha
Asıl şampiyonluklar unutuluyor malesef. Aralarındaki maclar unutulmuyor. Ben 70 dk 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz maç hatırlamıyorum ama bize senelerce bunu hatırlatacaklar
butun hafta fbliler hem yendık hem dövdük diyecekulan bide bunu bekleyecez bütün hafta
Ben dahil forumun yarısı kalpten gider.Lütfen son dakika golüyle maçı berabere bitirip şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz bir maç olsun.
forum bana emanetYatalım en iyisi
butun hafta fbliler hem yendık hem dövdük diyecek
okanı kovacagız mıdöğüş muhabbeti beni ilgilendirmior ya da ifblilerin ne dediği
bu kdr boktan oynayıp 10 kişilik takıma yenilmek rezil bişey
Maç kesinlikle pazar günü bu arada. Çünkü kupa finali Perşembe ve TS-Ankaragücü ile bizim maç aynı saatte olacak.Mac cumartesi olur herhalde
okanı kovacagız mı