⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

sanki son maçta kendi evimizd eşampiyonluk kaybettik..

az bir şey kendinize gelin beyler yav - 1 tane MHY 1 tane ali koç magandalığı bu hale sokuyorsa bizim taraftarı - ohoooo işimiz var.

büyük resimde değişen bir şey yok - hesabı divanda sorarlar , her aksi fikre ayrı konuda 15 konu üzeridnen delirmeyin bu kadar. Ali koçun ekmeğine yağ sürmeyin...

öyle ki haftaya şmapiyon olacağız "Ha bide olmasaydık?!" diyebilecek modda arkadaşlar görüyorum. ne ara bu kadar panik fenerli moduna bürünmüşüz biz yav, neyin travması neyin travma korkusu....

Kendinize gelin burdan sahaya kadar...

Dünkü maçta gördüğümüz gibi nasıl olsa şampiyon olduk diye rehavete giren, tatil planları yapmaya başlayan oyuncular yerine daha motive, daha formda, daha istekli oyuncularla başlamalıyız. Mesela dün sonradan giren Berkan gibi.

37 maçta 32 Galibiyet alan takıma güvenip diyoruz elbette.. Lig 1 maçtan mi oluşuyor ben çözemedim taraftarı
Hayır tabiki ama hem saha içi hem saha dışı dibe vurduk ,oyuncu teknik direktör yönetim yani herkes
Ligin son maçı olmasa telafisi olurdu ama son maç ve bizim takım tekrar nasıl konsantre olacak soru isareti

Baş ağrısıyla uyandım yazıklar olsun size be
bu saatten sonra şampiyon olsak ne olur ya
Rezil ettiniz bizi

2 takım da bu hafta 70 üstü dakika 10 kişi oynayan rakiplerini yenemedi. Tabi biz üstüne pozisyon bile bulamadan yenildik. Bu maçta 10 kişi kalan taraf avantajı yakalar herhalde

Hayır tabiki ama hem saha içi hem saha dışı dibe vurduk ,oyuncu teknik direktör yönetim yani herkes
Ligin son maçı olmasa telafisi olurdu ama son maç ve bizim takım tekrar nasıl konsantre olacak soru isareti

Bence gscimbom dibe vurdu..Dün taraftar yenilgiye rağmen takımı çağırıp alkışladı .. Motive olmayacak bir durum yok bu takım geçen sene en kritik yerleri kayıpsız geçti keza bu sene de kesin puan kaybedilir denen deplasmanlari geçti .
1 maç kaza oldu ve bitti bu kadar yani..Aynı mantıkla o zaman fenerin de konya maçından sonra ligi bırakması gerekirdi adamlar devam ediyor .. Biz de son maç inşallah hicbirsey olmamış gibi şampiyonluğumuzu ilan edecegiz

Kewell var mıydı gene

2004 Yunanistan milli takımı gibi kapanacaklar. İnşallah kaza bela 2 tane atarız da rahat izleriz.

Geri
Üst Alt