Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
Kazanırız diyenler neye güvenerek kazanırız diyorlar cidden merak ediyorum
37 maçta 32 Galibiyet alan takıma güvenip diyoruz elbette.. Lig 1 maçtan mi oluşuyor ben çözemedim taraftarı
Kazanırız diyenler neye güvenerek kazanırız diyorlar cidden merak ediyorum
Hayır tabiki ama hem saha içi hem saha dışı dibe vurduk ,oyuncu teknik direktör yönetim yani herkes37 maçta 32 Galibiyet alan takıma güvenip diyoruz elbette.. Lig 1 maçtan mi oluşuyor ben çözemedim taraftarı
Hayır tabiki ama hem saha içi hem saha dışı dibe vurduk ,oyuncu teknik direktör yönetim yani herkes
Ligin son maçı olmasa telafisi olurdu ama son maç ve bizim takım tekrar nasıl konsantre olacak soru isareti
Hakkaten ya bir gün önce adamlara kızıyoduk ne salak adamlarsınız yenemediniz diye. Başımıza gelene bak.2 takım da bu hafta 70 üstü dakika 10 kişi oynayan rakiplerini yenemedi. Tabi biz üstüne pozisyon bile bulamadan yenildik. Bu maçta 10 kişi kalan taraf avantajı yakalar herhalde
Şok sürecini atlatmak üzereyim. Ünal hoca gibi gaza geldim
Herşey bizim elimizde. Yürümeye mecali olmayan takima da mağlup olan zaten defolsun gitsin. Kayseri macini 90dk izledim konyanin yürümeye mecali yok.2004 Yunanistan milli takımı gibi kapanacaklar. İnşallah kaza bela 2 tane atarız da rahat izleriz.