⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

şey vardı hayal meyal hatırlıyorum evimizde sturm grazla mıydı bi takımla 2-2 berabereydik, gruptan çıkmak için diğer maçın skoruna göre beraberlik iki takımı da üst tura çıkartıyordu. diğer maçtan haber gelmişti. bizim maçın son 5 dakikası iki takım da yarı sahasını geçmeden paslaşmıştı. 11-12 yaşlarındaydım. düşünsenize 90 dakika yarı sahayı geçmeden paslaştığımızı. yemin ederim fenerliler hayatları boyunca ağlar :D

Azize o maçı şike davasında mahkemede izlettirmişti. Sözde gerçek şike burada olmuş diye. Konya maçımız berabere bitse yine aynı şeyleri konuşurlar tescilli şikeciler.

şey vardı hayal meyal hatırlıyorum evimizde sturm grazla mıydı bi takımla 2-2 berabereydik, gruptan çıkmak için diğer maçın skoruna göre beraberlik iki takımı da üst tura çıkartıyordu. diğer maçtan haber gelmişti. bizim maçın son 5 dakikası iki takım da yarı sahasını geçmeden paslaşmıştı. 11-12 yaşlarındaydım. düşünsenize 90 dakika yarı sahayı geçmeden paslaştığımızı. yemin ederim fenerliler hayatları boyunca ağlar :D
Şeytan diyor öyle maç yap bütün 90dk ama işte Konya'ya güvenemiyorum.

Konya ligde kalmaya biz şampiyonluğa oynuyoruz, futbol ve futbolcu kalitesi olarak inanılmaz farklar var. Konya'ya 1 puan yetiyor gibi söylemler saçmalık, bu maçı her haliye kazanmamız lazım beraberliği düşünmek intihara sürükler bizi. Konyanın durumu bizi alakadar etmemeli direk kazanmaya fark atmaya oynamamız lazım.

Konyalı futbolcuların konyasporu düşünüp beraberliğe oynayacaklarinı sanmıyorum.ali koç adam başı 1 er milyon prim çoktan vaat etmiştir .Konya bizi yenmeye çıkacak,ilk yarım saatte maçı koparmazsak her şey olabilir.

Bu maç berabere biter al gülüm ver gülüm hesabı hele konya hayatta bastiramaz kadroları çok kotu

bizim takımın bugün antremanı varmı renktaşlar?

Şu yaptığımız galibiyet serisine farklı bir ülkeden bakan kişi vura kıra oynadığımızı zanneder ama öyle değil. Adanaspor, K. Gümrük, K. Paşa vs gibi zibilyon tane ölüm-kalım sekansı yaşadık ama işte GS winner'lığı ve bireysel kaliteler ile çözüp geçtik.
Bu takım çok sorunlu bir takım. Seneye şu takımın yarısını değiştireceksin, yoksa hüsran.
Aktürkoğlu, Demirbay, Icardi, Ziyech, Zaha, Tete şu adamların 3 maç üst üste iyi oynamışlığı yok. Baksak Tete hariç hepsi skor da yaptılar ama sahada ne oynadıkları, ne kadar mücadele etikleri, fiziki durumları vs ortada. Bu konuda sadece Aktürkoğlu'nu ayrı tutarız, onun da başka defoları var-
Angelino aldın zerre katkı alamadın, gidip yerine Köhn aldın, anca Anadolu'da filan oynar.
2. devre en iyi parçanı kaybettin. Abdülkerim sakatlıktan sonra net kötü...
Bu kadar sıkıntılı bir kadroyu şampiyon yapmak da Okan Buruk başarıdır, her ne kadar dünki performansın izahı olmasa da. Hele hele CL'den ezilmeden çıkıp Bayern'e kan kusturmak filan oralara girmiyorum bile. Sapla samanı karıştırmamak lazım.
Suyun karşı tarafı nasıl normalde toplayacağından en az 10 puan filan fazla topladıysa, biz de anlık bireysel yeteneklerle daha bile fazla toplamışızdır.
Ligde yedek forveti olmayan tek takım bizizdir yahu, şu bile ayrı skandal ve çok şey anlatıyor aslında. Geçen yıl bile bu takımın yedek forveti Gomis'di. Icardi de deli atıyordu üstelik. Bu yıl almışsın VJ diye birini, 50 maç oynasa 10 gol zor atar. Komediye gel.

Bu maç berabere biter al gülüm ver gülüm hesabı hele konya hayatta bastiramaz kadroları çok kotu
Bu maçın berabere bitmesi imkansız.konyasporlu futbolcular hayatlarında görmediği parayı 1 maçta kazanacak..ben teklif edilen primleri düşünemiyorum..Konya stadinda muhtemelen baya fenerli olacak..ben ndao nün konyasporu sallayacağını düşünmüyorum,Ali Koç'un bir milyonu cazip gelecektir.cikip yenicez başka çözüm yok.

Şeytan diyor öyle maç yap bütün 90dk ama işte Konya'ya güvenemiyorum.
onlara sorsan dünden razı olurlar o senaryoya :D üzerimize gelme ihtimalleri yok full kapanırlar fb maçındaki gibi. ilk 30 dk belli eder maçı. atıp bi tane rölantiye alırsak tertemiz maç olur. dk 60-70 falan 0-0 giderse çok kalpten giden olur 2 takım ataklarında.

artiik negatif yorum görmek istemiyorum!

6 Gün sonra 24. Sampiyonlugumuzu ilan edecegiz. Sonra yalla 3 ay Transfer nöbetine 😄

Bu maçın berabere bitmesi imkansız.konyasporlu futbolcular hayatlarında görmediği parayı 1 maçta kazanacak..ben teklif edilen primleri düşünemiyorum..Konya stadinda muhtemelen baya fenerli olacak..ben ndao nün konyasporu sallayacağını düşünmüyorum,Ali Koç'un bir milyonu cazip gelecektir.cikip yenicez başka çözüm yok.

İstedikleri kadar uğraşsınlar baya kötü takım Konya yenmeye çıkmaları bizim işimize gelir

kerem aktürkoğlu, abdulk bardakçı, berkan kutlu gibi gs forması taşımanın ağırlığını bilen, bu maçta gerekirse sahada canını verecek yerli oyuncularla çıkarsak rahat kazanırız.

demirbay, ziyech gibi laylaylom ne de olsa kazanırızcı arkadaşlarla oynarsak rakiplerimizin fiziki dirayet gösterebileceği her maç zulüm olur bize.

hoca 1 hafta uyumadan mı takımı hazırlıyor, oyuncuları döverek mi parti vererek mi hazırlıyor meşrebine göre ne yapıyorsa yapacak bu maçtan takım şampiyon çıkacak. yok ikinci olsakta başarılıyız geçecek bu ağızları. allah korusun şampiyonluğu kaptır görürsün başarıyı. hiçbir maça hazırlanmadığı kadar hazırlanacak, oyuncuları inandıracak.

Bu maçta da beraberliğe mi oynayacağız Okan hocam?

Geri
Üst Alt