Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Stres ve sıkıntı bastı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya'ya trilyar versen nolur mal gibi takım. Sunlardan beraberlik bile alamiyorsak bırak gitkonya yönetimi 10 tl prim vermişse fener en az 100 tl vaadetmiştir. paranın yüzü sıcaktır fenerli topçular nasıl yamyam gibi oynadıysa benzeri manzara ile karşılaşabiliriz okan umarım hem maddi hem mental gereken önlemleri almıştır.
Maç zamanı pugb oynayacagimStres ve sıkıntı bastı
Ben de uyumayı düşünüyorumMaç zamanı pugb oynayacagim
Üstad, maçın matematiği belli.Konya yenmeye oynarsa ekmeğimize yağ süreceği ortadadır.
Tabi bu matematiğin dışında, fırsat bulurlar ise bizi yenmek isterler, gol atarlar bu mutlak ve doğaldır, ancak bu durum bizim için de geçerli.Konyaya 1 puan yetiyor mu, evet. Bize yetiyor mu, evet. Konya risk alıp bizi yenmeye çalışır ise, yenilme ihtimali daha mı yüksek, evet. Bekleyelim görelim maçı.
2 gündür ne müzik dinliyebiliyorum ne kisa bir video ne film ne de tv seyredebiliyorum
Kişi başı 250.000 euro iyi gider.Bizim yönetim derbide prim vermemiş ama bu maçta mutlaka yüklü prim vermeleri lazım, parayı armadan önde gören oyuncularımız mevcut
Bu gerçek ise onun anasını bacısını seveyim. Kendisi insan olamamış, başkalarının insanlığını mı sorguluyor? Ya şimdi küfür edecem ban yicez şampiyonluk haftası.
Uzun izle2 gündür ne müzik dinliyebiliyorum ne kisa bir video ne film ne de tv seyredebiliyorum
Sevk olur ise şaşırırımbakalım disiplin sevki olacak mı bugün
götleri yiycekmi
Mert Hakan ve Osterwolde min 1 maçlık ceza almak zorundadırSevk olur ise şaşırırım
Söz konusu takım Galatasaray ve futbolcuları olsa bu kaide uygulanırdı...Mert Hakan ve Osterwolde min 1 maçlık ceza almak zorundadır