⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

konya yönetimi 10 tl prim vermişse fener en az 100 tl vaadetmiştir. paranın yüzü sıcaktır fenerli topçular nasıl yamyam gibi oynadıysa benzeri manzara ile karşılaşabiliriz okan umarım hem maddi hem mental gereken önlemleri almıştır.
Konya'ya trilyar versen nolur mal gibi takım. Sunlardan beraberlik bile alamiyorsak bırak git

2 senedir dertleri fikstürü manuel ayarlayip son 2 hafta kala bizim stadta sampiyonluk kupasini kaldirmak. Ben önceden bu nasil tesadüf diye düsünuyordum macin son iki senedir son 2 haftaya denk gelmesi ama gecen aksam spor programda gercekten var oldugunu ögrendim bu olayin. Ulan hakemleri bile manuel atayip bunu basaramadilar. Bukadar reziller iste. Buna ragmen yine sampiyon olmayi basarirsak büyük is basarmis oluruz. Az buz degil dönenler, bukadar mac ve hakem ayarlama bidaha dünyanin hic bi yerinde yok. Yani daha dogrusu bukdar manuel ayarlamalara ingilizlerin dedigi gibi match fixing de denilebirlir.

Son düzenleme:
Konya yenmeye oynarsa ekmeğimize yağ süreceği ortadadır.
Üstad, maçın matematiği belli.
Konyaya 1 puan yetiyor mu, evet. Bize yetiyor mu, evet. Konya risk alıp bizi yenmeye çalışır ise, yenilme ihtimali daha mı yüksek, evet. Bekleyelim görelim maçı.
Tabi bu matematiğin dışında, fırsat bulurlar ise bizi yenmek isterler, gol atarlar bu mutlak ve doğaldır, ancak bu durum bizim için de geçerli.

2 gündür ne müzik dinliyebiliyorum ne kisa bir video ne film ne de tv seyredebiliyorum

Bizim yönetim derbide prim vermemiş ama bu maçta mutlaka yüklü prim vermeleri lazım, parayı armadan önde gören oyuncularımız mevcut

Renktaşlar selam,
Halen çok kızgınım hem Okan Buruk hem de takıma.
Fener maçındaki hallerini anlamak mümkün değil.
Bütün keyfimizin içine ettiler. Bizi ite köpeğe rezil ettiler.

Geri
Üst Alt