Harun Çınar
Parçalı Üye
- 27 Aralık 2008
- 3.045
- 543
- 1.853
Maçta Donk Marcao Melo gibi futbolcuların eksikliğini çok hissettik. Belhanda bile olsa mert hakan p.cini sahaya gomerdi.Mert Hakan ve Osterwolde min 1 maçlık ceza almak zorundadır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta Donk Marcao Melo gibi futbolcuların eksikliğini çok hissettik. Belhanda bile olsa mert hakan p.cini sahaya gomerdi.Mert Hakan ve Osterwolde min 1 maçlık ceza almak zorundadır
Fb maçı için eleştiri çok haklı bir eleştiri, ancak buraya kadar takımın gelmesinde Okan hoca'nın da önemli bir payı var, sezon bitişini güzel yapacağız umarım. Okan hoca ve takıma güveniyorum, güvenmek istiyorum.Okan buruk cikabilmismi? Hatalarini görmüsmü acaba?
Ins. öyle olur ve güzel bitiririz.Fb maçı için eleştiri çok haklı bir eleştiri, ancak buraya kadar takımın gelmesinde Okan hoca'nın da önemli bir payı var, son bitişi güzel yapacağız umarım. Okan hoca ve takıma güveniyorum, güvenmek istiyorum.
Konyayi dusunuyon hain2 gündür ne müzik dinliyebiliyorum ne kisa bir video ne film ne de tv seyredebiliyorum
yerli bi hoca@Recep Timur kim geliyor hocanin yerine
Senin istihbaratin saglamdir
İnanmayacaksın ama seninle aynı görüşteyim.Konya'ya trilyar versen nolur mal gibi takım. Sunlardan beraberlik bile alamiyorsak bırak git
@Murat SaylakGSC tarihinin en çok mesaj yazılan maç konusu hangisi,