⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında jokerli sonuçlandırma oyununa yönelik çalışma ve taktiksel çalışma yapıldı. Galatasaray futbolcuları, mağlubiyet psikolojisinden çıktı. Okan Buruk, Konyaspor maçına motive olunması yönünde sık sık konuşma yaptı.

(GS TV)

1716309871851.png

Okan buruk cikabilmismi? Hatalarini görmüsmü acaba?
Fb maçı için eleştiri çok haklı bir eleştiri, ancak buraya kadar takımın gelmesinde Okan hoca'nın da önemli bir payı var, sezon bitişini güzel yapacağız umarım. Okan hoca ve takıma güveniyorum, güvenmek istiyorum.

Fenerden korkan hocanın bızım takımda isi yok

1 haftası kaldı allahın izniyle

bize 1 mac alsın sonra italyaya mı gıdıyor yunanistana mı kararını verir başarılar dileriz

Son düzenleme:
Hocayi bende eleştirdim fakat o rezil 50bin moron sözde taraftar etkiledi bence hocayı özellikle 2.yari

Hoca sezonun tamamini sol beksiz, yarim sezonunu sag beksiz, yarim yamalak ortasaha ve sakatliktan adim atamayan forvetle sampiyon yapacak insallah

Muslera, torreira, baris ve stoperler disinda sezon boyu istikrarli katki alabildigimiz kimse olmadi, bunda en az suclu olan da hoca.

RUYAMDA mertensten 2 gol gördüm

ama macı aldık mı bilemem

konyaspor guncel saha zemini nasil durum da ? - mac gunu yagis olur mu ?
@Mehmet Mehmetoglu

derbi maci geride kaldi sevgili renkdaslar. onumuze bakalim. oynanacak final niteliginde bir 90 dakika mevcut. saha disina ,yapilanlara vs odak yapmanin bir yarari olmaz . okan hoca ve oyuncular kupa apoleti ile florya'ya doneceklerdir.inancim tam. iyi dusunelim iyi bitsin .

saygi ve selamlar

umarım abdülkerım oynamaz

konya macında oynadıgında gördük

Hoca cezalı ziyech'in yerine kerem aktürkoğlu kerem demirbay 'in yerine Berkan kutlu davinson Sanchez 'in yerine Abdülkerim bardakçı'yı oynatacakmış.

Geri
Üst Alt