Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Ruh halim hic iyi degil, cok tsak gectik yav bu saatten sonra hersey olabilir umarim maci erken koparip rahatlariz yoksa y yeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam saha durumu iyi maç günü de yağış görünmüyorkonyaspor guncel saha zemini nasil durum da ? - mac gunu yagis olur mu ?
@Mehmet Mehmetoglu
derbi maci geride kaldi sevgili renkdaslar. onumuze bakalim. oynanacak final niteliginde bir 90 dakika mevcut. saha disina ,yapilanlara vs odak yapmanin bir yarari olmaz . okan hoca ve oyuncular kupa apoleti ile florya'ya doneceklerdir.inancim tam. iyi dusunelim iyi bitsin .
saygi ve selamlar
Bu yorum beni üzdüSen Kenya'lı mıydın Ahmet?
Alanyadan beter ederiz alanya hücum yapmasi elimizi kuvvetlendirdi her dönen topta tehlike yaşattıkKonya teşviklerin gazına gelip kazanmaya çıkarsa bizim işimize gelir. Zaten hantal-temposuz bir takım Keremle Barışla pert ederiz.
Bence Ankaragücü düşecek zatenTrabzon'a diyor
Biz fbye karşı bile atağa çıkmadık berabere bitse de gitsek havasındaydık yav, konyaya yapınca mı şike olacakDk 80 ve skor eşit iki takım neden risk alıp defansı boşaltsın mesela ve skor işlerine yarıyor bu da şikeye girer mi ?
Pazar akşamı yedim, maalesef işe yaramıyor renktaşYeni totem pizza mı baylar anlaşak ona göre
Münferit gelecek arkadaşlar forma giyip gelmeyin ya da gözükmeyecek şekilde geliniz ki
Başınıza bir şey gelmesin
Ben değilim o arkadaş.ben cuma günü pizza yedim ama işe yaramadı bu kez
Hatay düşer. hesap kitap yapmaya grk yok :dDk 80 ve skor eşit iki takım neden risk alıp defansı boşaltsın mesela ve skor işlerine yarıyor bu da şikeye girer mi ?
Okan hocamız takımı kosturursa olacagizİŞTE ŞİMDİ ŞAMPİYON OLDUK.
Ya hatay ya ankaragucu ama bence de hatay düşecekHatay düşer. hesap kitap yapmaya grk yok :d