⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Böyle saçma şeymi olur 0-0 razı olan istediğini alamaz maç 0-0 bir faul oldu orta geldi sağa sola çarptı girdi içeri Konya 1-0 one geçti sana acıyıp beraberlik bize yetiyor gelin 1 gol atın derler mi ?

Emin ol demezler maçı 2-0 yapıp götüreceksin yoksa herkesin eli ayağına dolaşır final maçında geri düşmek inanılmaz zor bir psikoloji
ula anlaşarak diyorum zaten.

Stresli bir maç. Konya stoperleri hataya meyilli oyuncular Hadebe pozisyon hatası ofsayt bozma işlerini yapabiliyor. Burada işi bizim oyuncuların oynayacağı futbol belirleyecek Barış Alper sağ kanat- Zaha sol kanat çıkılması taraftarıyım ben Kerem A diyenlerde oluyor ki o da olabilir ama top kaybının çokluğu yüzünden Zaha daha iyi olabilir. Mertens maçı direkt etkileyecek olan oyuncu olur bence iyi veya kötü anlamda. Muslera- Kaan- Nelsson- Bardakçı- Köhn- Torreira- Berkan- Mertens- Zaha(Kerem A)- Barış- İcardi. Maçın stresinin ne denli olacağını bizim oyuncuların hücum performansı belirleyecek atakları sonlandırmaya dikkat etmeliyiz. Gereksiz risk almaya gerek yok, sakin oynamamız lazım.

Bence
1-Hoca erken skora gitmeye çalışacaktır.
2-bu durum erken gol yeme riski yaratacaktır
3- ancak konya savunma yapacagı için bu düşük ihtimal olacaktır
4-olaki o düşük ihtimalden gol yedik erken yemiş olacağımız için çıkarma olasılığımız yüksek olacaktır
5- yok aman kontrolllü olalım beraberlik yeter dersek işi Allah bırakmış oluruz.

Mantıken: konya kötü takım ve bir puan yetiyor, biz Konya'dan iyiyiz ve çok daha fazla konsantre çıkacagız. Yani çoook enteresan şeyler olmalı bir terslik olması için.

O yüzden çok rahatım ama bu rahatlığıma kafam bozuluyor nedense : ) Bitsin gitsin artık iyice manyak oldum

maç bitimine kadar spor kanalı falan izlemem şamp olursak açarım

O değil de Berkan o golü atmasa kim bilir hangi ruh halinde olurduk şimdi. 37 maçta 9 maç kazanabilmiş ve 39 gol atabilmiş takıma karşı beraberliğin bize yetmesi baya bir rahatlatıyor beni

siz istediniz ve geldi ronnie foden gscde

%100

FTiQXQZXsAAvqEQ.webp

Pazar günü için planım:

11:00 Kahvaltı
13:00 Pazar yürüyüşü
15:00 Top oynadığım eski amatör takımımın şampiyonluk maçı
17:30 Eve dönüş
17:31 Konya maçına fokus
19:00 Santra
21:00 civarı Şampiyonluk kutlaması

Screenshot_20200406-011740.webp