Fatih Durak
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2018
- 1.723
- 1.065
- 1.253
Fener maçından sonraki 5 gün, 5 yıl gibi geçti resmen. Umarım çocuklar maç akşamı utandırmayacaklar bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ütopyadan bahsediyorum zaten, bildiğin resmi anlaşma gibi düşün.Ula Turkiyede bizden başka anlaşmasına güvenilecek kulüp varmi futbolda anlaşma mi olur devre arasında başka kulüpten bir canta gelir sampiyonluk gider acimayacaksin çıkıp 2-0 yapacaksin
Caferle baristin miBen bu ara çok insan üzdüm sanirim,ozur dilerim.umut ışık ve cafer güneye de bilenmistim ama üzgün simdi keretalar,çok yazik
ziyekin olmamasi büyük handicap malesef
sevgili hasan hemen hemen ayni minvalde dusunuyorum. kalemine saglik.Stresli bir maç. Konya stoperleri hataya meyilli oyuncular Hadebe pozisyon hatası ofsayt bozma işlerini yapabiliyor. Burada işi bizim oyuncuların oynayacağı futbol belirleyecek Barış Alper sağ kanat- Zaha sol kanat çıkılması taraftarıyım ben Kerem A diyenlerde oluyor ki o da olabilir ama top kaybının çokluğu yüzünden Zaha daha iyi olabilir. Mertens maçı direkt etkileyecek olan oyuncu olur bence iyi veya kötü anlamda. Muslera- Kaan- Nelsson- Bardakçı- Köhn- Torreira- Berkan- Mertens- Zaha(Kerem A)- Barış- İcardi. Maçın stresinin ne denli olacağını bizim oyuncuların hücum performansı belirleyecek atakları sonlandırmaya dikkat etmeliyiz. Gereksiz risk almaya gerek yok, sakin oynamamız lazım.
Hayri Kum
konyaspor adina da -tamam mi devam mi- maci oldugundan son duduge kadar tam konsantrasyon odak noktasi olmali .Aklımca defalarca oynadım maçı dikkat etmemiz gereken mevzular;
-Konya hücum organizasyonu olmayan bir takım gol atmalarının en muhtemel yolu duran toplar. Derbideki gibi aptal aptal duran top vermemek gerekiyor.
-Kontra oynamayı da pek beceremeyen bir takım ama haldır huldur saldırırsak Prip-Moreno-Ndao-Ethemi gibi 1e1 de etkili olabilecek kanat oyuncuları var bu adamlara ikili sıkıştırma şart beklerimizin 1e1 savunmasına pek güvenmiyorum o yüzden orta sahada Berkan'ın oynaması gerekiyor.
Bunların haricinde kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımız bir maç olur
konya takımı geriye düşünce kontak kapatan bir takım. *ilk golü yiyip de çevirdikleri maç sayısı “0”. ilk golü yiyip berabere kaldıkları birkaç maç olmuş, ya son dakika penaltısıyla puanı kurtarmışlar ya da çok kötü top oynayıp şansa golle kurtarmışlar. hiç öyle pes etmeyen takım hüviyetinde değiller. tabi ki bu maça daha fazla asılacaklar ancak geriden gelip öne geçtikleri bir maç bile yok. takımın mayasında böyle bir şey yok.
sözün özü, şampiyonluğun şifresi “ilk golü bulmak”tan geçiyor. bunun için 0-0 cepte anlayışı bizim için sağlıklı olmayacaktır. bir şekilde ilk golü bulup ipleri tamamen elimizde tutmalıyız.
konyaspor'u küme düşürmeyelimkonyaspor adina da -tamam mi devam mi- maci oldugundan son duduge kadar tam konsantrasyon odak noktasi olmali .
diger yandan, maca dair konya ozelinde
bizim *sozlukte az once bi mesaja denk geldim. mesajin son kisimlari ozellikle dikkatimi cekti ( kismen *istatistiksel bazli yorum ) ;
@Hayri Cund , @Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Ali Bektaş , @Hasan Bekir
ben cimbombom çocuğuyumNKFVAS...
Bi macin beraberligine bu oranin verildigine ilk defa denk geliyorum6.58 / 1.97 / 1.64