⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Konya neden galibiyet için bassın ki çok saçma.

Sivas gibi 5 li çıkacaklardır.

Biz de çok basmayiz bence.

Ula Turkiyede bizden başka anlaşmasına güvenilecek kulüp varmi futbolda anlaşma mi olur devre arasında başka kulüpten bir canta gelir sampiyonluk gider acimayacaksin çıkıp 2-0 yapacaksin
Bir ütopyadan bahsediyorum zaten, bildiğin resmi anlaşma gibi düşün.

ziyekin olmamasi büyük handicap malesef

Stresli bir maç. Konya stoperleri hataya meyilli oyuncular Hadebe pozisyon hatası ofsayt bozma işlerini yapabiliyor. Burada işi bizim oyuncuların oynayacağı futbol belirleyecek Barış Alper sağ kanat- Zaha sol kanat çıkılması taraftarıyım ben Kerem A diyenlerde oluyor ki o da olabilir ama top kaybının çokluğu yüzünden Zaha daha iyi olabilir. Mertens maçı direkt etkileyecek olan oyuncu olur bence iyi veya kötü anlamda. Muslera- Kaan- Nelsson- Bardakçı- Köhn- Torreira- Berkan- Mertens- Zaha(Kerem A)- Barış- İcardi. Maçın stresinin ne denli olacağını bizim oyuncuların hücum performansı belirleyecek atakları sonlandırmaya dikkat etmeliyiz. Gereksiz risk almaya gerek yok, sakin oynamamız lazım.
sevgili hasan hemen hemen ayni minvalde dusunuyorum. kalemine saglik.

baslik da daha onceki mesajim da ozellikle zaha-kohn ekuriligi,
merkezde de keza lucas-berkan birlikteligine vurgu yapmistim.

illa demirbay saha da olacaksa one fazla gitmemesi sartiyla olmali.
mertens de keza merkezimsi bir akiskanlikla o bolge de rakibi kovalamali.

en son 2018 sezonu goztepe deplasmanin da benzer durum vardi yanilmiyorsam. beraberligin yettigi maci 0-1 kazanmistik. yine mactan once secim vardi, yine dursun ozbek donemiydi galiba.

hayirlisiyla tarih tekerrur edecek. inaniyorum.

saygi ve selamlar.

pazar günü hava güneşli gözüküyordu
şimdi yağmurlu

ibre konya'ya kaydı demektir bu

Aklımca defalarca oynadım maçı dikkat etmemiz gereken mevzular;

-Konya hücum organizasyonu olmayan bir takım gol atmalarının en muhtemel yolu duran toplar. Derbideki gibi aptal aptal duran top vermemek gerekiyor.

-Kontra oynamayı da pek beceremeyen bir takım ama haldır huldur saldırırsak Prip-Moreno-Ndao-Ethemi gibi 1e1 de etkili olabilecek kanat oyuncuları var bu adamlara ikili sıkıştırma şart beklerimizin 1e1 savunmasına pek güvenmiyorum o yüzden orta sahada Berkan'ın oynaması gerekiyor.

Bunların haricinde kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımız bir maç olur
konyaspor adina da -tamam mi devam mi- maci oldugundan son duduge kadar tam konsantrasyon odak noktasi olmali .

diger yandan, maca dair konya ozelinde
bizim *sozlukte az once bi mesaja denk geldim. mesajin son kisimlari ozellikle dikkatimi cekti ( kismen *istatistiksel bazli yorum ) ;

konya takımı geriye düşünce kontak kapatan bir takım. *ilk golü yiyip de çevirdikleri maç sayısı “0”. ilk golü yiyip berabere kaldıkları birkaç maç olmuş, ya son dakika penaltısıyla puanı kurtarmışlar ya da çok kötü top oynayıp şansa golle kurtarmışlar. hiç öyle pes etmeyen takım hüviyetinde değiller. tabi ki bu maça daha fazla asılacaklar ancak geriden gelip öne geçtikleri bir maç bile yok. takımın mayasında böyle bir şey yok.

sözün özü, şampiyonluğun şifresi “ilk golü bulmak”tan geçiyor. bunun için 0-0 cepte anlayışı bizim için sağlıklı olmayacaktır. bir şekilde ilk golü bulup ipleri tamamen elimizde tutmalıyız.

@Hayri Cund , @Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Ali Bektaş , @Hasan Bekir

kaç gündür her yerde zor maç, yok şu kadar maçtır konyada kazanamamışız, şöyle olursa böyle olur assstronotlar şöyle dedi vs. yorumlar var.

bana neden fark atacakmışız gibi geliyor yahu! neyi kaçırıyorum? sezon başından beri bizim maçların dışında baya maç izledim ve konyaya beraberliğin yeter olması onlar açısından bir mucize bence

Şampiyonuz guys dert etmeyin.

Dileğim efsane bi maç olsun. Heyecandan delirelim, unutulmasın bu maç.

nüfus sayımı yapılsın
gerçek ortaya çıksın
25 milyon fenerli
varsa ortaya çıksın

nüfus sayımı yapıldı
gerçek ortaya çıktı
5 milyon fenerli var
onlar da ibne çıktı

Bu maç adına tek cekincem skoru alamazsak hocanın derbideki gibi panikleyip yine saçmalamasi olur o saçmalamayı ve paniği yapmasaydı o gün sampiyonduk

Geri
Üst Alt