⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Kolpadan imtina edip tarafımızı seçelim mehmet zurnoğlu
Konya'da etliekmeğe zam! İşte yeni fiyatları

Benim kafam hala o geçen hafta koreografiyi düzenleyen akıl dolu(!) beyin ölümü yaşamış ultraslanda

Ne gerek vardı fbli topçuları öyle gaza getirmek? mert hakanının pankartını falan delimisiniz ne ya? Önce şampiyon ol sonra makara yap

Bir de o yabancı maddeleri atıp oyunu soğutup konsantrasyonumuzu bozan diğer akıl dolu taraftarımızada tebrikler lazım. Tam fbnin istediğini yaptınız

Mevlana ekibimizin hırsını bilse ne olursan ol gel der miydi sizce degerli cimbomlular ?

Benim kafam hala o geçen hafta koreografiyi düzenleyen akıl dolu(!) beyin ölümü yaşamış ultraslanda

Ne gerek vardı fbli topçuları öyle gaza getirmek? mert hakanının pankartını falan delimisiniz ne ya? Önce şampiyon ol sonra makara yap

Bir de o yabancı maddeleri atıp oyunu soğutup konsantrasyonumuzu bozan diğer akıl dolu taraftarımızada tebrikler lazım. Tam fbnin istediğini yaptınız
Abi isin kötü tarafi gelecek sezon yine yapacaklar emin ol.

bütün gece 4-5 kere maçın rüyasını gördüm. hepsinde de kaybediyorduk ya. hiç böyle olmamıştım vallahi.

Geri
Üst Alt