Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpadan imtina edip tarafımızı seçelim mehmet zurnoğluGeçen hafta ikinizde 10 kişiyi yenemediniz , beni düşündüğünüz hale bakın puh abv
Kolpadan imtina edip tarafımızı seçelim mehmet zurnoğlu
@Feramuz Kayalar acil gel buraya
Abi isin kötü tarafi gelecek sezon yine yapacaklar emin ol.Benim kafam hala o geçen hafta koreografiyi düzenleyen akıl dolu(!) beyin ölümü yaşamış ultraslanda
Ne gerek vardı fbli topçuları öyle gaza getirmek? mert hakanının pankartını falan delimisiniz ne ya? Önce şampiyon ol sonra makara yap
Bir de o yabancı maddeleri atıp oyunu soğutup konsantrasyonumuzu bozan diğer akıl dolu taraftarımızada tebrikler lazım. Tam fbnin istediğini yaptınız
Sampiyonnnnnnnnnnmm ???Kirmiziiiiii![]()
Konya duserse tekrar cikar niye taktin konyaya bu kadarGeçen hafta ikinizde 10 kişiyi yenemediniz , beni düşündüğünüz hale bakın puh abv
Abi facebooka çevirdin burayıbu yoruma 50 Like gelirse bu aksam sampiyonuz?
hade beli edin kendinizi!
Yav sadece o değil , kendi kendimizi de boşuna strese soktuk ve fenerlileri sevindirdik maçı ciddiye alıp puan alsan bunlar hiç olmayacaktı.Konya duserse tekrar cikar niye taktin konyaya bu kadar