Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazen düşünüyorum Tete (ya da Kerem) mertens pozisyonunda olup BAY ile kanadı kapatsan...Mertens hamle oyuncusu olarak 70 ten sonra girio 20 dk tam performans gösterebilen adam olsa..---------------------icardi‐-----------
Kerem------mertens--------tete
------------sergio--torreira--------
Kazim-abdulkerim-victor-boey
-----------------muslera--------------
Fantaziye gerek yok.
Yener miyizpuan kaybında negatif hava iyice kaosa döner gibi
Geçen sene kötülerdi, bu sene daha kötüler.Anadolu takımlarının kalitesi yerlerde, bir zahmet yenelim
Sanirim Sen ben ve bir cogumuz bu dusunceyi paylasiyoruz.bazen düşünüyorum Tete (ya da Kerem) mertens pozisyonunda olup BAY ile kanadı kapatsan...Mertens hamle oyuncusu olarak 70 ten sonra girio 20 dk tam performans gösterebilen adam olsa..
Sakat vermeden 3 puan alalim yeter
Gradel ölü essek gibi ondan birşey olmazAntep orta sahasında Badou gibi oyun tarzı olan yeni bir transfer var Bikel sanırım ismi. Tam bizim antimiz olan bir tarzı var onun haricinde Gradel'de Antep'de solda oynuyor. 2 tane delici driplingci var baya dikkat etmemiz gerekiyor. Tabi en önemlisi Maxim'in cezası bitti oynayabilecek durumda...
Zaten torreira Kerem demirbay başlarsa yazıklar olsun derim. Barış icardinin arkasinda oynasinKaan 11 baslar