⚽ SL 23/24 H:4 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 2 Eylül

demirbay mı oynicak yine
throw-up-emoji-face-puke-vomit-h286novqy0xd33p9.gif

---------------------icardi‐-----------
Kerem------mertens--------tete
------------sergio--torreira--------
Kazim-abdulkerim-victor-boey
-----------------muslera--------------

Fantaziye gerek yok.
bazen düşünüyorum Tete (ya da Kerem) mertens pozisyonunda olup BAY ile kanadı kapatsan...Mertens hamle oyuncusu olarak 70 ten sonra girio 20 dk tam performans gösterebilen adam olsa..

puan kaybında negatif hava iyice kaosa döner gibi

bazen düşünüyorum Tete (ya da Kerem) mertens pozisyonunda olup BAY ile kanadı kapatsan...Mertens hamle oyuncusu olarak 70 ten sonra girio 20 dk tam performans gösterebilen adam olsa..
Sanirim Sen ben ve bir cogumuz bu dusunceyi paylasiyoruz.

Takim aliskanligi ile en az zarari oyun anlaminda boyle goruruz sanirim ama yipranan oyuncularin yorgunlugu bir anda presse dayanikli oyunu felc edebilir.

Anca bu kadar bence, ama hic belli olmaz.. kapali kipal arkasinda kim bilir hangi transfer oyunlari donuyor ve yarinki kadro icin hangi etki yapacak...

Sakat vermeden 3 puan alalim yeter

Kerem 10 no oynasa bu maçta daha az zarar verir gibi hem de Mertens yedekten girip iş yapma fırsatı olur bir seyler deneyelim artık sürekli aynı saçmalıkları izleyip duruyoruz

Antep orta sahasında Badou gibi oyun tarzı olan yeni bir transfer var Bikel sanırım ismi. Tam bizim antimiz olan bir tarzı var onun haricinde Gradel'de Antep'de solda oynuyor. 2 tane delici driplingci var baya dikkat etmemiz gerekiyor. Tabi en önemlisi Maxim'in cezası bitti oynayabilecek durumda...
Gradel ölü essek gibi ondan birşey olmaz

Bu maç kaptan Muslera nin jenerik bir gol yemesini, akabinde galibiyet alarak geçeriz umarım. Şampiyon olduğumuz sezonlarin habercisi aynı zamanda Muslera nin yediği jenerik gollerden gelir.

ehh zaha nerde bee ne sakatlığı var bu adamınn Cl gruplar geldi, lig 3 hafta olucak yeni topçular sakat hayla

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu halilin yerinde olsam icardinin peşinden asla ayrılmazdim. En azindan ceza sahası içinde nasıl hareket edilir, stoperler ile nasıl oyun oynanır ogrenirdim

Galatasaray'ın kazanacağı maç olacaktır. Şampiyonlar Ligi bileti almış takım bu artık, bizi Münih taraftarı da Manu taraftarı da Kopenhag taraftarı da izleyecek. Teknik ekipleri izleyecek. Bunu bilen oyuncular daha şevkli oynayacaktır.

Eksik olarak oynayacağımız son maç olacaktır.

- Zaha, Ziyech ve olası bir oyuncu daha ile temel ilk 11'den 3 kişi yok. Bu durumda kazanacağımız her puan altın değerinde.
- Kerem Demirbay'dan ortalamaya yakın ya da ortalama bir performans bekliyorum. Takım arkadaşlarını tanımak büyük artıdır her zaman. Hele de defans hattı kuran bir konumdaysanız.

torreira - okan

Orta sahada
Cenk Ergün - Metin Öztürk
Oynasın bir işe yararlar.

Geri
Üst Alt