⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

Milli maç arasındaki dönüşler zordur. Bence gayet yeterli oyunumuz. Ayrıca futbolcuların aklı bence cl maçında. Kendilerini orada göstermek isteyeceklerdir. Bugün demirbay çok iyiydi. Sonunda yürüyen adam olivierayı görmüyoruz. Daha ndombele ve ziyech var. Zaha var. Daha ne istiyoruz anlamadım. 90 dk boyunca rakip yarı alanında mı oynayalım. Angelino defansı kötü belli. Ona da Kazımcan ile çözüm bulunur. İç karartmaya ya da takımı gömmeye gerek yok. Şu anda destek zamanı.

tete konusunda sıkıntı yok

zaniolo nasılsa gelecek

Ne heyecanı? 7’de öne geçmişiz; vites arttırınca atıyoruz falan. Eğlensinler, gitmişler o kadar
Dediğimi anlamadın sanırım. 5 0 olan maçta bile taraftar kac defa biliyorum güzel hareketlere tepkiler veriyorlar. Tezaruhatlari daha ateşli oluyo. Erken gol gelmiş olabilir ama tribünler uyuyo çünkü top bile tutamıyoruz. Oynadığımız oyunu beğendiysen saygı duyarım ama ben memnun olmadım bu oyundan

Kötü değiliz iyiyiz takımın eksik oyuncuları halen var ve bu takım her geçen gün skor anlamında kendine geliyor doğru yoldayız yolun sonu güzel

Halis mi goruyorum yoksa cop falan diyen mi var

2. yari hoca geriye cekmez takimi umarim

6-7 atıp gözdağı vermek lazım. geçen sene başakşehir'e 7 attıktan sonra psikolojik üstünlügü almıştık

Su ana kadar ki en buyuk hayal kirikligi Tete. Ancak gene de umutsuz degilim. Bu cocugun oynayabilmesi Ndombele’ye bagli. Ndombele futbol oynamaya karar verirse Ziyech sag kanati alir ve kendisi ilk 11’de cok zor forma bulur.

Fb ovuculer sayfalar yavaş ilerliyor hocayı harcayanlar sayfalar yavaş ilerliyor . Aman yavaş ilerlesin de sizler kendinizi şekil sanmayın

Hafta içi Cl maçı var. Kastırmadan ilk yarıda 3 gol atmışız. Ama herkes deli gibi pres yapalım yorulalım müthiş bir oyun sergileyelim istiyor. Bence oynanması gerektiği gibi oynuyoruz.

Kotu futbol keremin her vurdugu gol oldu yoksa samsun iyi takim tete ve angelino sahanin en kotuleri ndombele ve ziyech izleyelim bari

Şampiyon takım işi bitiriyor. 2. yarı yeniler birer birer denenmeli.

Mertens ile Kerem i beğenmeyenler vardı. ;)

Demirbay-Torreira-Ndombele testi yapmaliyiz CL provasi olarak dusunun, Ziyech sonra Tete yerine girebilir dakika 70 gibi.

3 tane döşemişiz skor hatrına kötü yazmaz insan. İdare eder falan deyin bari kötüysek nasıl 3 tane attık.

Geri
Üst Alt