⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

tete 11'e
mertens yerine oliveira'yı atıp ortayı üçledim
sola da kazımcan

gerisi standart

CL'de golümüzü attık ve puanımızı aldık. Geri kalan maçlarda rezillik çıkmadan grubu tamamlamamız yeterli. Bayern ve Manu bize göre çok güçlü. Dişimize göre olsalar zorlayalım derdim ama değiller. Ligi boşlamayalım derim o yüzden

Kopenhag başlangıcımız iyiydi kadroyu fazla bozmamız gerektiğini düşünmüyorum. Mertens 45 dakikadan fazla oynamamalı. Gününde olmayan devrede hemen çıkmalı. Ndombele, Zaha ve Ziyech hiçbiri fizik olarak hazır değil azar azar oynamalılar. Angelino kumda oynasın deli etti beni. Mevcut kadroda beni ayar eden tek herif

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Demirbay
Tete Sergio Kerem
Icardo​
1592074523745-png.83195

Çağdaş in yine bize karşı bilenmiş takimla karşımıza cikacak olmasi canimi sıkıyor. Allahtan bu sefer yaşlı bir takima sahip

Bir maçlık da olsa şu yerli rotasyonu ile çıkalım.

Günay

Boey - Nelson - Abdulkerim - Kazımcan

Toreira - Ndombele

Tete Oliviera Zaha

İcardi

Maçın gidişatına göre Ziyech, Sanchez oyun dahil olur.

Okan Hoca'nın en büyük hatası Zaha ve Ziyech'i hazır değilken sahaya sürmek oldu. Ziyech, Kopenhag maçında ilk 11 değil, sonradan girmeliydi. Mertens üst üste maçlarda yoruldu. Fizik-kondisyon yetmiyor.
Kerem'in bir iki maç dinlenmesi lazım. Çabuk dağılıyor. Skora katkı yapınca özgüven patlaması, tam tersinde ise melonkoliye bağlıyor. Seyirci de Kerem konusunda ikiye bölünmüş durumda.

Barış Alper, oynadığı son maçlarda kayıplarda. Girip girmediği belli değil.

Muslera da bir kafa yorgunluğu var. Dinlenmesi onun için de iyi olacaktır. Yoksa birkaç maç daha hata yaparsa taraftar tepki vermeye başlar ona da.

En azından bir maç. Başakşehir maçı olmasa da erteleme maçı olan İstanbul maçında dinlenmeli. Kulübede Günay'ın oturması ile İsmail Çipe'nin oturması arasında fark olmayacak bu gidişle.

Çağdaş hocamıza çok ters geliyor yenilebiliriz en kötü 1 puan alır galibiyet şaşırtırdı beni.

istanbul maçında başağı baya istekli hırslı gördüm,sanki emre gidince takım rahatlamış,onun verdiği motivasyonla oynuyor gibiydiler,emre ile oyuncular arasında sorunlar var diye dedikodular vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam

Adamlarla maçımız olduğu gibi birde Dubois verip güçlendirdik genelde bizden gidenler bize karşı şov yapıyor biraz sakıncalı bir maç olacak gibi gözüküyor.

Fikstur baya aleyhimize puan kaybinda fenerle puan farki 5 olabilir tamam ligin henuz basi ama psikilojik ustunlugu rakibe. Vermemeliyiz bu sene geçen seneye benzemez

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Tete Ziyech Kerem
Icardi

Kalitemizi sahaya yansıtırsak yapacak hiç bir şeyleri yok ezeriz bunları. Takımda moraller bozulmasın yeter ama biraz bozuldu gibi.

Bu maç yüz de yüz rotasyon yapmamız lazım, kadro yapamam ama mertens falan artık oynamasın adamın suyu çıktı

Geri
Üst Alt