Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.427
- 21.309
- 2.098
Yeneriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bir hoca yenilmek için sahaya çıkmaz. Elbette puan almaya çalışacak.Cagdas denen bitin kucugu kayseride puan aldi ya bir daha puan almak icin herseyi yapacak umarim kazaniriz ama hic ihtimal vermiyorum hem yorgun hemde hazir olmayan topcularla isimiz zor
Biraz da fb maçlarında almaya çalışsın. ilk 10 dkda 2 tane yiyip oturuyor hepHiç bir hoca yenilmek için sahaya çıkmaz. Elbette puan almaya çalışacak.
Niye kabul edelim beraberliği yav Trabzon muyuz biznormalde beraberliğin kabul edilebileceği bir maç ama kazanmamız lazım
cl maçı ile iki puan kaybı arka arkaya gelmemeli
avrupa maçlarının ters tarafı bu. dönüşte bir de ligde puan kaybı olunca ritim kaybına sebebiyet veriyor. öyle olmasın.
?normalde beraberliğin kabul edilebileceği bir maç ama kazanmamız lazım
cl maçı ile iki puan kaybı arka arkaya gelmemeli
avrupa maçlarının ters tarafı bu. dönüşte bir de ligde puan kaybı olunca ritim kaybına sebebiyet veriyor. öyle olmasın.
Bu adam her gs macinda saha kenarinda takla atiyor bize ozel birseyi var bilemiyorum ben oyle hissediyorumHiç bir hoca yenilmek için sahaya çıkmaz. Elbette puan almaya çalışacak.
başaşcity'e karşı beraberliğe hayır demem normalde. fb de takılabilir bunlaraNiye kabul edelim beraberliği yav Trabzon muyuz biz