⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Millet gene 1macla coşmuş. Kardeşim dombele ziyech hazir degil hemen herkes 11e yazmis. Zaha 30dklik, Ziyech 30-40dklik dombele henuz 20dklik topcular. O yuzden

Mus

Boey-nelson-abdul-kazim

Toreyra-demirbay

Tete-mertens-kerem

Icardi

Mertens 45de out ziyech in

Kero 60da out zaha in

Demirbay 65de out dombele in

Sanchezi de duruma göre görmek lazim

Kerem ve Meeteens oynamamalı, taraftar zaha ve ziyechi istiyormuş bu ikisi oynasın onlar içinde iyi bir dinlenme olur.

Muslera
Boey Sanchez Abdül Kazımcan
Torera Demirbay
Tete Ziyech Zaha
Icardi

Şu 11i görmek istiyor taraftar.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

normalde beraberliğin kabul edilebileceği bir maç ama kazanmamız lazım

cl maçı ile iki puan kaybı arka arkaya gelmemeli

avrupa maçlarının ters tarafı bu. dönüşte bir de ligde puan kaybı olunca ritim kaybına sebebiyet veriyor. öyle olmasın.

Cagdas denen bitin kucugu kayseride puan aldi ya bir daha puan almak icin herseyi yapacak umarim kazaniriz ama hic ihtimal vermiyorum hem yorgun hemde hazir olmayan topcularla isimiz zor

Takim ritmini bulacak, yenik oldugumuz anlarda reaksiyon vermeisnide beceriyoruz, zaferle ayrilicaz

Cagdas denen bitin kucugu kayseride puan aldi ya bir daha puan almak icin herseyi yapacak umarim kazaniriz ama hic ihtimal vermiyorum hem yorgun hemde hazir olmayan topcularla isimiz zor
Hiç bir hoca yenilmek için sahaya çıkmaz. Elbette puan almaya çalışacak.

normalde beraberliğin kabul edilebileceği bir maç ama kazanmamız lazım

cl maçı ile iki puan kaybı arka arkaya gelmemeli

avrupa maçlarının ters tarafı bu. dönüşte bir de ligde puan kaybı olunca ritim kaybına sebebiyet veriyor. öyle olmasın.
Niye kabul edelim beraberliği yav Trabzon muyuz biz

Bu maça 11 başlayacak kadro şöyle olmalı.

Muslera
Boey-Nelsson-Apo-Angel
Torreira-Demirbay
BAY-Tete-Akturkoglu
Icardi

2. yarı Ziyech ve Zaha hamlesi, sonlara doğru Ndombele hamlesi. mümkün olursa Sanchez ve Kazım hamleleri olabilir. Mertens ihtiyac olmadığı takdirde bir güzel dinlensin. Başak maçı Samsun'a göre daha zorlar bizi. Silahlarimizi 2. yarıda yorulmuş bir Başak'a karşı kullanmak mantıklı olur.

Çağdaş'ı belki bu sefer 4-2-3-1 ile yenebiliriz solda Kerem forvet arkasında Mertens ile çıkıp tüm topları uzun vurursak

Yenemezsek de canımız sağolsun Çağdaş Atan gibi bir taktik dehayı hem de elinde Serdar Gürler, Berkay Özcan, Deniz Türüç ve Volkan Babacan gibi elit bir oyuncu grubu varken yenememek ayıp değil sonuçta

Dun bir ara galiba ilk yari galiba simdi bitecek diye dusundum ama saate bakinca daha 26. dakikaydi. Hakem hic duduk calmayinca yaniltti. Bakalim Basak macinda ne kadar oynayabilecegiz.

yılda en azı 2.5 milyon kazanan starlarımızdan bir reaksiyon görürüz heralde

Geri
Üst Alt