⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

çok yumuşak kalıyoruz ya keşke ndombele formda olsaydı sergio ve mertensin yaptığı işi aynı anda yapabilecek tek topçu kadroda
Sergio oynarsa Kazımla başlar muhtemelen
Okan hoca Ange’yi kesmez gibi kolay kolay

Ya da Mertens <-> Barış yapıp Sergio’yu oynatir

Ama bence en mantıklısı Demirbayla başlamak, yorgunluk vs. varsa da yavaştan Ndombele’yi alıştırmak lazım

Sergio’ya karşı degilim toparlamış gibiydi son maç ama oynayacagini sanmiyorum
Mertensle Sergio’yu kesmek ha

En buyuk problemlerden biri top rakipteyken torreira ve boey disinda rakibi rahatsiz edebilen bile kimse yok. (Stoperleri saymiyorum)

Kazimcan onde karsilamayi temasli oynamayi seven bi cocuk onu monte edebiliriz + hazir olunca ndombele
Torreira ve boeyun iyi olmaları tesadüf değil.Cabuk tempolu adamlar.Ve biz nerede kağnı gibi adamlar var gidip alıyoruz.cildirmamak elde değil.

Tabiki bu rakibi rahatsız etme olayını biz takım olarak çok kötü yaptigimiz için böyle tempolu hizlı bireysel oyunculara ihtiyaç duyuyoruz.
Şu saçma sapan sürekli önde basma işini birakmadıgimiz müddetçe zorlanmaya devam edeceğiz.zaman zaman tabiki doğru bir şekilde önde basilir.fakat özellikle golü bulduktan sonra daha geride doğru bir şekilde sahaya yayilsak bu Anadolu takımlarına her maç fark atariz.okan buruk bunu görüp nasıl önlem almıyor saşkınlikla izliyorum.

Hiç öyle Zaha, Ndombele, Ziyech oynasın, havasında olmayalım, hepsinin hepi topu 20-30 dakikalık fizik güçleri var, hazır değiller, onları hazırlayacak teknik ekipte mevcut değil, o yüzden en hazır hangi futbolcularımızsa onlarla çıkalım, gol atıp maçı rahat götürmeyi becerebilirsek sırayla ikinci yarı sokarsın bunları da.
Nelson.angelinho,icardi falanda pek hazır görünmüyor..o zaman onlarida oynatmamamiz lazım.birkac maç daha puan kaybı olursa zaten ondan sonra oynamalarına hicbirsey ifade etmez.
Benim görüşüm bu saydıgin tüm oyuncular çok rahat oynar.

Maçtan sonra tam hazır olmak icin bir iki haftaya daha ihtiyacımız var, hafta ici oynadigimiz maçın yorgunluğu vardi benzeri bahaneler duymak istemiyorum. Bu bahaneler sıkmaya başladı artık.

---------------------Muslera-----------------

Boey------Davinson-------Abdül-----Kazım

------------Torreira-----Oliveira-------------

Tete--------------Kerem--------------Kerem

------------------İcardi---------------------

Artık ideal 11 i bulmalıyız ziyech 11 e mertens kenara
Zaha da en az 35 40 oynamalı
Bdonbele keza

Bu adamlara sabaha kadar antrenman yaptır maç temposunu maç oynamadan kazanamazlar
Sakatlık yoksa süreceksin sahaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar bize önde basar garanti

Nelsson formsuz bence kesilmeli, solda angelino devam etmeli, ortasaha hareketli olmalı, kanatlarda kerem ve tete olmalı

biz bu maçı alırsak fenerin işini zorlaştırırız

hem alanya deplasmanı hem başak maçı oynayacaklar

Muslera Boey Davinson Apo Kazimcan Torreria Oliviera Mertens Kerem Tete İcardi

Geri
Üst Alt