⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

akbili son macta izleyen varmı kayseri kadar hakimmi takıma çagdas,eger degilse puan şansımız var

Her maç Kerem, Mertens diyorsun, istisnasız her maç. Başka da diyorsundur da dikkat etmedim.

Haterlık ötesi bir şey
Mertense birşey demedim yav uzun zamandır. Ha kereme salladım.bana kalsa ilk 11 im olmaz. Çok top kaptıran herif fazla sevmem.belhandayida bu yuzden sevmiyordum

akbili son macta izleyen varmı kayseri kadar hakimmi takıma çagdas,eger degilse puan şansımız var
Çağdaş’ın tarzına hiç uyan bir kadroları yok

Kayseri’de atletik adamlar vardı hep, burada daha oturaklı adamlar var

Fizik kaliteyi yükseltmesi lazım

Muslera
boey sanchez apo kazım
torreira sergio
tete mertens kero
icardi.

Yalnız Kopenhag maçı hakemi acayip iyidi

Bu maçta yine sülalelerine sövdürecekler
Türk hakem olsaydı o maçta 40 tane faul çalardı tempoyu keser maçı berbat ederdi adam kırmızı kartlık pozisyonda bile oynatmayı tercih etti harbiden bir hakemin oyundaki tempoya etkisi çok büyük yarın 35 tane düdük duyarız.

Son düzenleme:
Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Kerem D
Tete - Barış - Zaha
Icardi​
Zaha yerine Kerem Aktürkoğlu olabilir oyunun gidişatına göre Zaha sonradan girer, Kerem Demirbay yerine Oliveira olur onun hariç böyle bir şey bekliyorum.

F6pfcsBWQAAQTPA

Türk hakem olsaydı o maçta 40 tane faul çalardı tempoyu keser maçı berbat ederdi adam kırmızı kartlık pozisyonda bile oynatmayı tercih etti harbiden bir hakemin oyundaki tempoya etkisi çok büyük yarın 35 tane düdük duyarız.
Benim de cok dikkatimi cekti. Bizim hakemler ligde dusuk temponun belki tek nedeni degil ama kesinlikle sorumlu ogelerden biri.

Nelsson yerine Davinson Sanchez oynayacaktır. Bence Kopenhag maçı sonrası Okan Hoca'nın açıklamaları Nelsson'un kesileceği hissini vermişti. Önde oynamamızın önüne geçen arkadaşları değiştirebiliriz gibi bir cümle kurmuştu. Ayrıca Kopenhag maçında hatta sezon başından beri iyi bir görüntü çizmediği için yedek bırakılması mümkün.

Angelino'yu dinlendireceğini düşünüyorum ayrıca.
Zaha eğer hazırsa ilk 11 başlar değilse sonradan girer. Tete oynar, Ziyech de Mertens'ten daha dinç ise o oynar.

İlk 11 tahminim
Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Kazımcan
K.Demirbay Torreira
Tete Ziyech Zaha(Kerem)
İcardi

Geri
Üst Alt