Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.264
- 35.286
- 3.758
akbili son macta izleyen varmı kayseri kadar hakimmi takıma çagdas,eger degilse puan şansımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertense birşey demedim yav uzun zamandır. Ha kereme salladım.bana kalsa ilk 11 im olmaz. Çok top kaptıran herif fazla sevmem.belhandayida bu yuzden sevmiyordumHer maç Kerem, Mertens diyorsun, istisnasız her maç. Başka da diyorsundur da dikkat etmedim.
Haterlık ötesi bir şey
Çağdaş’ın tarzına hiç uyan bir kadroları yokakbili son macta izleyen varmı kayseri kadar hakimmi takıma çagdas,eger degilse puan şansımız var
Melih rahat dur
Zahmet olmazsa öyle olması lazımyenmemiz gerek
Türk hakem olsaydı o maçta 40 tane faul çalardı tempoyu keser maçı berbat ederdi adam kırmızı kartlık pozisyonda bile oynatmayı tercih etti harbiden bir hakemin oyundaki tempoya etkisi çok büyük yarın 35 tane düdük duyarız.Yalnız Kopenhag maçı hakemi acayip iyidi
Bu maçta yine sülalelerine sövdürecekler
Zaha yerine Kerem Aktürkoğlu olabilir oyunun gidişatına göre Zaha sonradan girer, Kerem Demirbay yerine Oliveira olur onun hariç böyle bir şey bekliyorum.Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Kerem D
Tete - Barış - Zaha
Icardi
Ne yapıyorsun kardeş? Korktuk aw
Benim de cok dikkatimi cekti. Bizim hakemler ligde dusuk temponun belki tek nedeni degil ama kesinlikle sorumlu ogelerden biri.Türk hakem olsaydı o maçta 40 tane faul çalardı tempoyu keser maçı berbat ederdi adam kırmızı kartlık pozisyonda bile oynatmayı tercih etti harbiden bir hakemin oyundaki tempoya etkisi çok büyük yarın 35 tane düdük duyarız.
Meler'i gordun mu Salzburg macinda?Yalnız Kopenhag maçı hakemi acayip iyidi
Bu maçta yine sülalelerine sövdürecekler