⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Takımda bir sürü hazır olmayan oyuncu olduğu için maçlara çıkan kadro rotasyonlu gibi oluyor bu süreçte en çok İcardi ve Boey yoruldu onlarda idare edecekler artık zaten skoru bulmuş olsak hoca İcardi'yi hemen kenara alacak...

Boey ve torreria dinlendirilse iyi olur çok oynadılar üst üste sakatlıkları olmamalı ama diğer taraftan puan da kaybetmemek lazım fb kayıpsız giderken davinson sağ bekte denenebilir hızlı adam neticede Kaan da 6 no da

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aralık gibi hazır olup tozu dumana katarız.

Bu maçın bugün oynanması gerekirdi. Salı günü son yıllarda oynadığımız en zor maç olacak. Abv versin federasyon.

Abdülkerim kesinlikle sol bek oynamamalı. Zaha zaten Manu maçında 11 olacak burda da 11 olabilir.

Muslera
Boey Sanchez Apo Angelino
Torreira Demirbay
Tete Kerem Zaha
İcardi​
oynarız.

Manu maçında oynar Abdülkerim sol bek full defans yapacaz zaten. Hava toplarını toplariz

kazanacağımıza eminim fakat 1-0 veya 2-1 gibi bir skorla bitmez umarım.

Artık 90+ larda rakibin ceza sahamızda kullanacağı korner veya serbest vuruşlarda ( resmen böyle pozisyon vermeyi hobi haline getirdik ) stres yaşamak istemiyorum.

Ligde ekonomik zorluklar sebebiyle kaliteli kadro kuran kulüp sayısı azaldı. Zaten biliyorsunuz bizim ligde scout transferi filan hak getire. Bütçeler aslında bir çok Avrupa kulübüne göre hala iyi ama millet gidiyor en bilinmedik liglerden gelişime açık oyuncu alıyor bizim takımlarımız 30 yaş üstü adam kovalıyor.

En çok parası olan ADS bile Nani gibi topçular filan alıyor. Elendikleri Genk muhtemelen çok daha düşük bütçelidir ADSye göre.

Teknik direktörlerimiz gelişime kapalı. Bir şey yapmaya çalışana da sabredilmiyor.

Neyse, sonuç olarak ligimizden kalitesizlik akıyor. Sonra neden yayın gelirleri düşük.

Anadolu takımlarinin yetersizliği şu an bizim ve fenerin iyi görünmesine sebep oluyor. Avrupa'ya gidince görüyoruz farkı.

Geçen nereye yazdım unuttum, fener en son ŞL galibiyetini 2008de, biz 2018de, Beşiktaş 2017de almış. Başakşehir 2020de.

Akıllar Avrupa'da olacaktır. Konsantrasyonu zor bir maç ancak ekibimiz kuvvetli.

Bu maç erken olmalıydı yav
Dep ing gidicez üstüne

Zor maç olacak. Konsantrasyon eksikliği olmasını bekliyorum. Böyle maçlarda kaliteli yedek oyuncuların önemini daha iyi anlıyorsun. Kadronun şişkin olduğu konuşuluyor ama rotasyon yapacak durumda değiliz. Hatta eksiklikler devam ediyor.

Geri
Üst Alt