- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.940
- 4.393
Aglatiriz biz kuşum sezon sonuAğlamaya devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aglatiriz biz kuşum sezon sonuAğlamaya devam
Zırlama murhoHatay geçen sene bu sahada yine fark yiyip 4-0 kaybetmişti. Boş yapmayı kesersen iyi olur. Demirel isimli antrenör averaj takımı oluveriyor rakip Fb olunca. Daha önce oynamadığı sistemleri deniyor. Oyuncuları rakibin ayağına net asistler gönderiyor.
Aston maçını izliyorum ama X'de denk geldim.
Bonus kafa Burak Yılmaz sanırım adı Volkan ne hikmetse ilk kez oynatıyor yine ne hikmetse tüm maçlarda 4'lü oynayan Volkan yine bu maç ilk kez 3'lü oynuyor. Hatay'ın en etkili oyuncularından biri Strandberg'de yedek bu arada, diyecek bir şey yok. Vallahi ayıp artık.
![]()
Şukruyu antuya yollayalim. Orada birbirlerini yaglarlarZırlama murho
Demirel Karagumrukle 9 kisiyle 1-1 berabere kalmisti
Populist murho
Aston maçını izliyorum ama X'de denk geldim.
Bonus kafa Burak Yılmaz sanırım adı Volkan ne hikmetse ilk kez oynatıyor yine ne hikmetse tüm maçlarda 4'lü oynayan Volkan yine bu maç ilk kez 3'lü oynuyor. Hatay'ın en etkili oyuncularından biri Strandberg'de yedek bu arada, diyecek bir şey yok. Vallahi ayıp artık.
![]()
@Murat SaylakZırlama murho
Populist murho
Sen bunu dedikt3n sonra gidip parami 6-0'a yatircam3-3 biter
Bir maçta öyle oldu sonra kulağını çektiler işteZırlama murho
Populist murho
O ağzını düzelt ilk önce. Düzeltmezsen ben düzeltirim.Zırlama murho
Populist murho
Play off gelsin bence böyle devam edecekse ligbu sene de sampiyon olamazlarsa artik seneye nasil bir sike organizasyonua girerler dusunemiyorum bize sike teklif etmeye baslarlar diye tahmin ediyorum
Rakibi ciddi almazsak zor. Rakibi objektif değerlendirmeyi bilmeyen ufak cocuklarin yapacagi seydir. Ciddiyetsizligi affetmeyeceklerAglatiriz biz kuşum sezon sonu
aksiyon al artık yaO ağzını düzelt ilk önce. Düzeltmezsen ben düzeltirim.
Ya dostum nesini övüyorsun sen? Sahayı geçmiyorlar, geçeni hakem durduruyor. İki top oynayan Antalya titretti bunları, az kalsın yeniliyolardı. Galatasaray her maçı rakibin ceza sahasında oynuyor, kaleciler ilah kesiliyor.Rakibi ciddi almazsak zor. Rakibi objektif değerlendirmeyi bilmeyen ufak cocuklarin yapacagi seydir. Ciddiyetsizligi affetmeyecekler