SL 23/24 H:9 | Fenerbahçe 4-2 Hatayspor | MS | 22 Ekim

Hatay çıktığından beri bunlara yeniliyor beraberlikleri var mı bilmiyorum amma bizim maçlarda İngiliz orta sıra takımına bağlıyorlar.

Hatay geçen sene bu sahada yine fark yiyip 4-0 kaybetmişti. Boş yapmayı kesersen iyi olur. Demirel isimli antrenör averaj takımı oluveriyor rakip Fb olunca. Daha önce oynamadığı sistemleri deniyor. Oyuncuları rakibin ayağına net asistler gönderiyor.
Zırlama murho

Demirel Karagumrukle 9 kisiyle 1-1 berabere kalmisti

Populist murho

Aston maçını izliyorum ama X'de denk geldim.

Bonus kafa Burak Yılmaz sanırım adı Volkan ne hikmetse ilk kez oynatıyor yine ne hikmetse tüm maçlarda 4'lü oynayan Volkan yine bu maç ilk kez 3'lü oynuyor. Hatay'ın en etkili oyuncularından biri Strandberg'de yedek bu arada, diyecek bir şey yok. Vallahi ayıp artık.

F9Dvw0lX0AASfYV

Karaktersiz Volkan. Buna alkış yapan Galatasaraylı kendine taraftarım demesin.

Onu bunu bilmem de eğer 2023 yılında hala şike yapmaya teşebbüs edebiliyosa bu yavşaklar bunu sümen altı da ederler. Birlikte olup sonradan bozuştukları fetöcüler de yok ki ifşa etsin

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aston maçını izliyorum ama X'de denk geldim.

Bonus kafa Burak Yılmaz sanırım adı Volkan ne hikmetse ilk kez oynatıyor yine ne hikmetse tüm maçlarda 4'lü oynayan Volkan yine bu maç ilk kez 3'lü oynuyor. Hatay'ın en etkili oyuncularından biri Strandberg'de yedek bu arada, diyecek bir şey yok. Vallahi ayıp artık.

F9Dvw0lX0AASfYV

Bu bonus kafa başka maçtan sabıkalı diye aklımda kalmış. Hangi maçtı bilmiyorum ama yine fb maçıydı herhalde

Şuna sesini çıkaran Beşiktaşlı var mı, yoksa başkanları gibi Koçtaş'a mı yatıyorlar?

fener transfer-teşvik-hakem filan rahat 150 milyon akıtmıştır bu sene futbola. hani anadolu irfanına zaten güven olmaz da peker bros'un önderliğinde başlayan beşiktaş'ın sergen'le şampiyonluk yürüşünden beri bu kadar ayağının ucuyla top oynayan anadolu kulüplerine denk gelmemiştim

Rakibi ciddi almazsak zor. Rakibi objektif değerlendirmeyi bilmeyen ufak cocuklarin yapacagi seydir. Ciddiyetsizligi affetmeyecekler
Ya dostum nesini övüyorsun sen? Sahayı geçmiyorlar, geçeni hakem durduruyor. İki top oynayan Antalya titretti bunları, az kalsın yeniliyolardı. Galatasaray her maçı rakibin ceza sahasında oynuyor, kaleciler ilah kesiliyor.

Kaleci boşa atlıyor, pası Fenerlilere gidiyor. Defansları top uzaklaştırıyor Fenerlinin önüne düşüyor.

Geri
Üst Alt