- 3 Temmuz 2012
- 135.103
- 81.698
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Üstelik üçlü savunma oynuyorlar galiba ilk defa.olm su burak yilmaz denen herif ilk lig macina cikmis lan bu macla beraber
hem de direkt ilk 11
Punisher biziz aslanimRakibi ciddi almazsak zor. Rakibi objektif değerlendirmeyi bilmeyen ufak cocuklarin yapacagi seydir. Ciddiyetsizligi affetmeyecekler
La herif dakikası olmayan Recep Burak'ı oynatıp as adamı Kamil Ahmet'i kesmiş hala kılıf arıyorsun şöyle böyle diye.Aldığı gerçeği değiştirmiyor.
Burada her durumda artniyet aramak bizi dalga malzemesi yapıyor. Iyiye iyi demeyi bilmek gerekiyor bana göre
Forumda farkli gorusler kabul edildigi soylece soylemekte sakinca olmamali hurmetler
Önlerindeki 5 macin icinde bir adana deplasmani var puan kaybedebilecekleri. O maci alirlarsa rekoru kirarlar malesef.
Icerde ts maci da var ama onu rahat alirlar
Anlamadığın şu şükrü. City barça bile bukadar kolay her maçı alamıyor ki bu fb yani en iyi haliyle bile böyle kolay üst üste maç alamaz. Komedi bu durum sadeceAldığı gerçeği değiştirmiyor.
Burada her durumda artniyet aramak bizi dalga malzemesi yapıyor. Iyiye iyi demeyi bilmek gerekiyor bana göre
Forumda farkli gorusler kabul edildigi soylece soylemekte sakinca olmamali hurmetler
Sürekli 4'lü oynayan bir adamın bir anda 3'lü oynatması, normalde hiç süre vermediği bir adamı oynatması yine takımın en etkili oyuncusu Strandberg'i yedek bırakmasının mantıklı açıklaması nedir sence?Aldığı gerçeği değiştirmiyor.
Hem arka planda birseyler olması hem iyi futbol oynamalari imkansiz mi? Illa her fbn için olumlu sonuc = taşin altinda pislik midir? Ben bunu diyorum.Acaba bir gün bizim rakiplerde normalde orta saha olan ve hiç oynamayan bir adamı stoperde oynatıp sonra hemen alt lige gönderecekler mi(KAsımoaşa maçı)? Ya da hiç 3'lü oynamayan takım 3'lü oynayıp hiç süre vermediği bir stoper bir an da sahaya atacak mı bu maçtaki gibi?
Fb bu paslasmalari markajsiz ve önü bombosken yapıyor.rakipler de rize,kasimpsa,tırnava ve hatay hocamFenerbahçe'nin bizden en büyük farkı ceza sahası içinde ve etrafında çok iyi paslasiyorlar, en doğru adamı topla bulusturuyorlar. Bizimkiler ise ayağına top gelen şut çekiyor, bu yüzden biz gol atmakta çok zorlanıyoruz ama onlar çok rahat skor bulabiliyor.