SL 23/24 H:9 | Fenerbahçe 4-2 Hatayspor | MS | 22 Ekim

Hatay’a ilk yarıda şut çektirmemiş Fenerbahçe. 5 tane de isabetli şut çekmiş.

Biz de Beşiktaş’a ilk yarı 1 tane şut çektirmiştik. Üstelik 8 tane de isabetli şutumuz vardı.

Biri Beşiktaş, diğeri Hatay. Üstelik 3 gün sonra Bayern Münih maçı varken. Bazen bu taraftarın bir bok haketmediğini düşünüyorum. Bu takım, bu kadro, bu oyuncular, bu teknik direktör falan lüks.

Fenerbahçe'nin bizden en büyük farkı ceza sahası içinde ve etrafında çok iyi paslasiyorlar, en doğru adamı topla bulusturuyorlar. Bizimkiler ise ayağına top gelen şut çekiyor, bu yüzden biz gol atmakta çok zorlanıyoruz ama onlar çok rahat skor bulabiliyor.

Maç 3-0 olmuş volkan en iyi adamı stranbergi sokuyor ayrıca kaptanı kamil ahmet çörekci giriyor muhtemelen 4 lüye dönecek. Ayrıca lamkel de 11 bekleniyordu. Bu maç sıkıntılı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığı gerçeği değiştirmiyor.

Burada her durumda artniyet aramak bizi dalga malzemesi yapıyor. Iyiye iyi demeyi bilmek gerekiyor bana göre

Forumda farkli gorusler kabul edildigi soylece soylemekte sakinca olmamali hurmetler
La herif dakikası olmayan Recep Burak'ı oynatıp as adamı Kamil Ahmet'i kesmiş hala kılıf arıyorsun şöyle böyle diye.

Biz, BJK, TS ve Adana ile ligin sonunda oynamak için 40 takla atabilirler. Rizeler, Hataylar falan bunlarla üst üste oynayıp 30 galibiyeti cebe indirdikten sonra ligi bitirdik demeye getirirler zaten.

Görev tamamlandı 4'luye döndü bütün sezon oynayan sağ bekini de oyuna aldı nede olsa dönmez 3-0'dan maç.

Önlerindeki 5 macin icinde bir adana deplasmani var puan kaybedebilecekleri. O maci alirlarsa rekoru kirarlar malesef.

Icerde ts maci da var ama onu rahat alirlar

saçma bir rekor bana göre alsınlar isterlerse - zorda giden maç oldumu "kazandırılmaları" can sıkıyor. bitecekse tabi rekor saçmalığı ile bitsin.

Burada her durumda artniyet aramak bizi dalga malzemesi yapıyor. Iyiye iyi demeyi bilmek gerekiyor bana göre

Forumda farkli gorusler kabul edildigi soylece soylemekte sakinca olmamali hurmetler
Anlamadığın şu şükrü. City barça bile bukadar kolay her maçı alamıyor ki bu fb yani en iyi haliyle bile böyle kolay üst üste maç alamaz. Komedi bu durum sadece

Sürekli 4'lü oynayan bir adamın bir anda 3'lü oynatması, normalde hiç süre vermediği bir adamı oynatması yine takımın en etkili oyuncusu Strandberg'i yedek bırakmasının mantıklı açıklaması nedir sence?

Acaba bir gün bizim rakiplerde normalde orta saha olan ve hiç oynamayan bir adamı stoperde oynatıp sonra hemen alt lige gönderecekler mi(KAsımoaşa maçı)? Ya da hiç 3'lü oynamayan takım 3'lü oynayıp hiç süre vermediği bir stoper bir an da sahaya atacak mı bu maçtaki gibi?
Hem arka planda birseyler olması hem iyi futbol oynamalari imkansiz mi? Illa her fbn için olumlu sonuc = taşin altinda pislik midir? Ben bunu diyorum.

Eşşek gibi para harcadilar ve dogal olarak kalite yükseldi ama sizin dediginiz olsun her şey şike

Fenerbahçe'nin bizden en büyük farkı ceza sahası içinde ve etrafında çok iyi paslasiyorlar, en doğru adamı topla bulusturuyorlar. Bizimkiler ise ayağına top gelen şut çekiyor, bu yüzden biz gol atmakta çok zorlanıyoruz ama onlar çok rahat skor bulabiliyor.
Fb bu paslasmalari markajsiz ve önü bombosken yapıyor.rakipler de rize,kasimpsa,tırnava ve hatay hocam

evet winner kulübüz, evet karsımızda şamar oglanına çevirdiğimiz bi rakip var ama bu sene inanın çok farklı olacak her şey. harbi her maçı kazanmak zorundayız.

Biz sadece gol atmayı becerebilsek 30 şut çekmeden 3 gol cikarabilsek bunlar sahaya 15 kişiyle çıksa bizi gecemezler ama gol atmayi ogrenmeliyiz

Bunlar Perşembe günü konferans maçını da evlerinde oynuyor. Şaka gibi.

Geri
Üst Alt