SL 23/24 H:9 | Fenerbahçe 4-2 Hatayspor | MS | 22 Ekim

Malesef bu uzay takımı karşısında ellerimiz kollarımız bağlı

1697994295727.webp

Murph Şükrü'cüğümü ihraç edecek dediler hemen geldim.

Yalnız ismail.inanilmaz şanslı herif hocalık namına hicbirsey yapmadan eline verilen kadro sayesinde kendisine hoca muamelesi yapiliyor

kadikoyde temkinli olmak lazim. koyacaz ins ama averaj takimi degiller

filstürleri de çok kolay.daha çok sular akacakk.Fredi almalıydık sadece..

Biz bunlari evire cevire yeneriz. Dunku mac kimseyi aldatmasin. Hic er meydanina cikmadilar, Koc'un altina yatan rakipler lokum gibi hakemler...

Rakibi ciddi almazsak zor. Rakibi objektif değerlendirmeyi bilmeyen ufak cocuklarin yapacagi seydir. Ciddiyetsizligi affetmeyecekler
Acaba bir gün bizim rakiplerde normalde orta saha olan ve hiç oynamayan bir adamı stoperde oynatıp sonra hemen alt lige gönderecekler mi(KAsımoaşa maçı)? Ya da hiç 3'lü oynamayan takım 3'lü oynayıp hiç süre vermediği bir stoper bir an da sahaya atacak mı bu maçtaki gibi?

geçen sezonun son maç hükmeni üzerine 9da 9.

10 galibiyet etti - 5 tane daha kaldı rekora. bunada zorlanıyor diye düşünüyorum.

Şu fener geçen senenin hızlı koşan Arsenal in aynısı ,ama son düzlükte ne olduğunu gördük ,yine aynısı olacak

Ankaragücü'nün kalecisi Bahadır'ın bugünki performansına bakın, bir de bizim stadyumda yaptıklarına bakın. Taraftarımsı Zeytinli ve Şükrügiller buna yorum morum getirmez. Hala Rashica ve Fernandes rezillerini övüyorlardır.

olm su burak yilmaz denen herif ilk lig macina cikmis lan bu macla beraber

hem de direkt ilk 11

Fbnin koptuğu sezon puan alsa nolur yaw

ceko'nun götten uydurma penaltısına da penaltı demişti. rahat dur çükrü 2 haftadır kaşınıyorsun
Aldığı gerçeği değiştirmiyor.

Burada her durumda artniyet aramak bizi dalga malzemesi yapıyor. Iyiye iyi demeyi bilmek gerekiyor bana göre

Forumda farkli gorusler kabul edildigi soylece soylemekte sakinca olmamali hurmetler

fener transfer-teşvik-hakem filan rahat 150 milyon akıtmıştır bu sene futbola. hani anadolu irfanına zaten güven olmaz da peker bros'un önderliğinde başlayan beşiktaş'ın sergen'le şampiyonluk yürüşünden beri bu kadar ayağının ucuyla top oynayan anadolu kulüplerine denk gelmemiştim
Abi alanya maçından sonra herkes bi bok olmaz dedi fbden.ne zamanki arka bahce rize,çağdaşlı (savunmasız ve ortsahasiz maça cikan) basaksehir,kasimpsa ve hataya denk geldiler.birden fb şahane aldanmalari başladı,ama bugün sanirim tekrar ter bile akıtmadan haftalardir mahalle maci oynadigini herkes gördü fbnin

Şu ana kadar gördüğüm maçların hicbirisinde fenerden cekinmedim açıkçası geçen sene jesus faktörüyle daha çok çekiniyordum

geçen sezonun son maç hükmeni üzerine 9da 9.

10 galibiyet etti - 5 tane daha kaldı rekora. bunada zorlanıyor diye düşünüyorum.
Önlerindeki 5 macin icinde bir adana deplasmani var puan kaybedebilecekleri. O maci alirlarsa rekoru kirarlar malesef.

Icerde ts maci da var ama onu rahat alirlar

Geri
Üst Alt