SL 23/24 H:9 | Fenerbahçe 4-2 Hatayspor | MS | 22 Ekim

Bjk yine keşkül gibi kurayla akıyor

İşte bu yüzden icardi riske edilmemeli bizim hedefimiz ucl değil lig şampiyonlugu ,ligi almalı ve tekrar kupaya katilmaliyiz tek hedef bu olmali

Volkan 3 yedikten sonra yalandan baskı yapmaya karar vermiş.
Birazdan 4 olur.

Fenerbahçe'nin bizden en büyük farkı ceza sahası içinde ve etrafında çok iyi paslasiyorlar, en doğru adamı topla bulusturuyorlar. Bizimkiler ise ayağına top gelen şut çekiyor, bu yüzden biz gol atmakta çok zorlanıyoruz ama onlar çok rahat skor bulabiliyor.
Ayrıca bekleri bize göre çok daha fazla çizgiye iniyor. Angelino'nun Ferdi gibi oyun kurmasını bekledik adam saçma sapan orta açmaktan başka bir şey bilmiyor.

Erden Timur tamam güzel transferler yapıyor ama bence çoğu transferde ya tutursa stratejisi uyguluyor. Geçen yıl Mata transferi bunlardan biriydi bitik oyuncuyu ismi var diye son gün getirdi.

Kilif degil kanıt. Murhan her durumda dedi, Karagumruk maçı bu iddianin saçma olduğunun kanıdı.
dediğim gibi fb kopmuştu o sezon. puan alsa nolur almasa nolur. ayının bize çıkaracağı 11'i de görecez. fblileri yalayıp durmak istiyorsan orası ayrı

fener bu sezon gerçekten baya iyi de hatay maçı ölçü falan değil kötü olsalar da fark atarlardı bu maç

dediğim gibi fb kopmuştu o sezon. puan alsa nolur almasa nolur. ayının bize çıkaracağı 11'i de görecez. fblileri yalayıp durmak istiyorsan orası ayrı
Iyi futbol oynadiklarini demek yalamak mi.

X takım Iyi futbol oynuyor.
Sen yalakasin.

Eyvallah

Şimdi twitter da gördüm hatayspor bu maça kadar hep 4'lü savunmayla çıkmış ama nedense bu maç 3 'lüye dönmüş

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem arka planda birseyler olması hem iyi futbol oynamalari imkansiz mi? Illa her fbn için olumlu sonuc = taşin altinda pislik midir? Ben bunu diyorum.

Eşşek gibi para harcadilar ve dogal olarak kalite yükseldi ama sizin dediginiz olsun her şey şike
Bak mantıklı bir açıklama getiremiyorsun. Ben kadroları kalitesiz mi dedim? Ama ne hikmetse Fb maçlarında daha önce hiç süre almamış orta saha stoper oynatılıp sonra apar topar gönderiliyor yine ne hikmetse bu gün hiç 3'lü oynatmamış Volkan 3'lü oynatıp hiç süre vermediği oyuncuyu oynatıyor ki o oyuncuda görevini yapıp rakibe çok güzel top indirerek servisler yapıyor. En tehlikeli oyuncusu bir anda yedek oluyor kaptanları yedek oluyor falan. Normal çıksa belki gene yener Fb ama bu yapılanlara ben mantıklı açıklama düşünemediğim için bana garip geliyor. Sen mantıklı bir açıklama getirebiliyorsan bana da söylersen sevinirim, aydınlanırım.

İşte bu yüzden icardi riske edilmemeli bizim hedefimiz ucl değil lig şampiyonlugu ,ligi almalı ve tekrar kupaya katilmaliyiz tek hedef bu olmali
feneri 2 maçta yendik mi olay biter.

bjk de yener bunları. deplasmanda adana ile ts puan alır. 30 maç kazansalar biz 31 kazanırız. sakin olun, daha çeyreği bitti ligin. ve 9 da 8 yapıp 2 derbi kazanan bir Gs var.

++fb en mükemmel döneminde biz ise rölanti modunda oynuyoruz. bu devran döner başkan.

Iyi futbol oynadiklarini demek yalamak mi.

X takım Iyi futbol oynuyor.
Sen yalakasin.

Eyvallah
iyi futbol oynuyor demene mi laf ettik lafı çevirme. volkan maçı satmıyor diyorsun herif en golcüsünü yedek bırakmış. dakika almamış oyunucusunu 11'e koymuş, bu sezon denemediği 3'lüye dönmüş. geçen hafta da olmayan penaltıyı aklamaya çalışıyordun bunları söylüyoruz kıvırma

Gol atilabiliyormus demekki febeye. Lan volkan, maca şu 11le baslasan nolurdu?

Geri
Üst Alt