⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

mahvetti herifler bizi yaw her açıdan, en büyük sebebi orta sahamızın direkt olmaması toreira ve yanına gelecek iyi bi 8’le bu durumlara düşmeyiz ama yine de hocanın kendisini sorgulaması gereken bi müsabaka

Son düzenleme:
Torreria bu takımın yarısı. O olmadimi oliveria da performans veremiyor. Orta alan boşalıyor resmen

Çok şükür iyi atlattık. Rakip gerçekten çok iyi bir takım hocalarını beğendim o adamdan olur, elindeki kısıtlı imkanlardan iyi takım çıkarmış. Sakın bu skoru küçümseme yin bu Molde Süper Ligde her takımı tarumar eder emin olun.

Okan Buruk cidden bin tane hatayı izledi, durdu durdu o uzun pastan sonra sahaya doğru "iki pas yapın amk" falan diye söylenerek birilerine bağırdı. Türkçe bağırdı gibi geldi diye Icardi değildir herhalde demiştim ama öyleyse sıçtık. Icardi hocaya karşı triplere girerse biteriz...

tam tersi herşey düzelir

bizim sorunumuz bu hoca

ama şunuda göz önünde bulundurmak lazım molde takım olmuş ve Fizik Gücü inanılmaz iyi hava sıcaklığı farkı 20 derece saha zemini farklı ve bize tüm takımlarımıza ters gelen iskandınav deplasmanı.Biz 6 resmi maç yaptık tam takımla bile değil hiçbiri.Şundan eminim bizde 10. 15. maçımızda tam kadro olsaydık 5 atardık bunlara

Maçta hakemlik hiçbir şey yoktu. Sadece o son dakikalarda el denilen pozisyonu göremedim foruma bakarken ama Mertens'un faulü da faul, yani gol iptali normal ve ilk elle penaltı pozisyonunda top kola temas etmeden önce Yunus alttan rakibin koluna vuruyor, o yüzden faul verdi. Ufak tefek başka hataları olmuştur ama fauller ve sarı kartlarda falan bence çoğunda doğruydu. Bir tane de haksız korner verdi galiba bize Angelino'dan çıkan topta...

Icardi muthis
Muslera, Yunus, Midtsjo, Tete iyi
Abdul, Angelino, Kaan vasat
Nelsson, Sergio, Demirbay, Baris kotu
Boey, Kerem, Mertens, Berkan rezalet
Okan Hoca en kotusu

Cok kritik bir galibiyet

Özgüvenli bir sekilde cikacagiz rams park ta ve torreira da olacak

Adim adim cl’ye gidiyoruz

Tete ne kadar topçu ise K.
İçimizdeki düşmanlara da koyduk.
Garip bir şekilde, eksik kadro ile fizik gücü yüksek, suni çime alışmış bir rakibe karşı, taşak geçerek aldığımız bir maçtan sonra bile galibiyette üzülüp haketmedik diyen bir takım tipler var.
Kim bunlar arkadaş?

Bu arada Molde'nin de hakkını verelim adamlar hayvan gibi oynadı 90 dakika boyunca.

Rakipte Icardi, Mertens, Angeliño gibi yıldızlar yokmuş gibi çekinmeden hücum ettiler. Helal olsun vallah, yenseler kimse bir şey diyemezdi. Taş gibi oynadılar.

Hakikaten bu nasıl köy takımı ben anlamadım. Bu oyunun yarısını bizim ligde sergileseler ellerini kollarını sallayarak şampiyon olurlar.

Molde çatır çatır ezdi bizi futbol olarak. Acil olarak aklını başına al Okan hoca!!! İcardinin yiğitliğine ve molde nin bitiriş beceresine aldık şu maçı.

Kerem - Mertens - Yunus/Barış'tan Zaha - Zyech - Tete'ye gecince isin rengi cok degisecek belli ki. Su kotu oyuna ragmen, Molde gibi saldirgan takimi sahasinda yene biliyorsak ben bu sezon icin umitliyim lan. Orta saha transferi elbet yapilacsktir ama yapilmasa bile Avrupa'da buyuk isler yapacak gibiyiz.

Geri
Üst Alt