⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

Nedir bu üclü geyigi

Ligin en kritik macinda daha önce denemedigimiz bir formasyonla cikacagimiz kimin aklina geldi

Şu maçı geçip ŞL kalsak bu senenin Avrupa hedefi tamam.
Ondan sonra elde edeceğimiz başarılar işin ekstra keyfi olur.
Ama Türkiye ligi şampiyonluğu yine kesin hedef olmalı.
Önümüzdeki yıldan itibaren takımı bozmazsak Avrupa'da daha ileri hedefleri de planlayabiliriz.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliverira
Barış Mertens Kerem
Icardi

ile başlayacağımızı düşünüyorum

Muslera
Nelsson - Kaan - Abdülkerim
Boey - Torreira - Sergio - Angelino
Tete - Icardi - Kerem

Golü erken bulamazsak sanki dert açabilir aneglino'nun kısmen ilerde kalması sonucu bazen ama agresiflik hoşuma giden bir görüntü.

Nedir bu üclü geyigi

Ligin en kritik macinda daha önce denemedigimiz bir formasyonla cikacagimiz kimin aklina geldi

Boş bir gazeteci sorusu aslında "onceki maçta kaan ayhanı alıp 3lüye döndünüz , bunu bekler miyiz gene" diye bir sorunun üzerine üstü kapalı yuvarlak "kullanacabileceğimiz formasyonlardan biri" dedi kapattı soruyu. Ben illa 3 lü oynayacağız anlamı çıkarmadım.

Boş bir gazeteci sorusu aslında "onceki maçta kaan ayhanı alıp 3lüye döndünüz , bunu bekler miyiz gene" diye bir sorunun üzerine üstü kapalı yuvarlak "kullanacabileceğimiz formasyonlardan biri" dedi kapattı soruyu. Ben illa 3 lü oynayacağız anlamı çıkarmadım.
İlk maçta 3'lüye döndükten sonra rakibin atakları son buldu yarın da bunu deneyebiliriz dedi.

Golü erken bulamazsak sanki dert açabilir aneglino'nun kısmen ilerde kalması sonucu bazen ama agresiflik hoşuma giden bir görüntü.

boş gazeteci sorusu mu

zannediyorum toplantıdaki en mantıklı soru idi

İlk maçta 3'lüye döndükten sonra rakibin atakları son buldu yarın da bunu deneyebiliriz dedi.
itirazım yok - aslında 3lüyi çok izlemeye başladım - doğru baskı ile olunca hakikaten karşı taraf nefes alamıyor,oyun kuramıyor çok iyi top döndürmez ya da bireysel beceri ile çıkmazsa .

Hoşumada gider iç saha maçlarında hatta fakat benim sıkıntım ortasahadan ileriye farklı şekilde hucüm kıtlığımızda - gol gecikirse keyif kaçabilir.

Yarın maçı çok iyi bir taraftar baskısı erken gol üzerine keyifli devam etmesini umuyorum. Gol geciktikçe taraftarda az bir şey sönebilir.

Tete ilk 11 olur mu heyecanımı arttırıyor bu çocuk

itirazım yok - aslında 3lüyi çok izlemeye başladım - doğru baskı ile olunca hakikaten karşı taraf nefes alamıyor,oyun kuramıyor çok iyi top döndürmez ya da bireysel beceri ile çıkmazsa .

Hoşumada gider iç saha maçlarında hatta fakat benim sıkıntım ortasahadan ileriye farklı şekilde hucüm kıtlığımızda - gol gecikirse keyif kaçabilir.

Yarın maçı çok iyi bir taraftar baskısı erken gol üzerine keyifli devam etmesini umuyorum. Gol geciktikçe taraftarda az bir şey sönebilir.
Rakibi sıkıştırınca kolay top kaybı yapıyor ve bazen koşamıyorlar geri. İlk maçta Mertens ve Yunus pozisyonlarıyla farka gidebilirdik. Ortada oyunu daraltıp, kazanılan toplarla geçişlerle vururuz gibi geliyor bana. Torreira da oynayacak.

Standart 4-2-3-1'imizde çok fazla defansif defo var. Süper Lig'de çok sıkıntı yaşamadık ama Avrupa'da yaşarız.

boş gazeteci sorusu mu

zannediyorum toplantıdaki en mantıklı soru idi

yanlış anlaşıldım , ilk sorusu yüzünden uyuz oldum . Formasyon sorusu için değil aslında tepkim.

adam Yanında midstjö var - yunus gibi göndermeden önce bir görünsünde öyle ayrılalım mesajı mı alalım dedi , ona uyuz oldum.

maç önü bu mu sorulur..

3 lü defans oynanilmaz bence. Hele herkes hazir durumda oldugunda bunu yapamazsin. O durumda Tete, Ziyech, Zaha, Kerem, Mertens 5 lisinden 3 tanesini yedege atmalisin.

Yarın neden bugün değil yav, haftasonu maçta olmayınca çok garip geldi zaten.

Ne 3 lüsü yav evimizdeyiz, taraftar baskısıyla döve döve ezip kalibre farkını göstereceğiz bu köylülere.

Umarm üclü defans gercekten sadece Mac icinde kısa süreli düşünülüyordur bugüne kadar hayrını hic görmediğim bir diziliş

3-4-3 mü?

Kaliteli oyuncularla oynandığında etkili olan bir sistem sanılanın aksine defansif değil ofansif bir taktiktir

Bek oyuncularını ofansif kullanabiliyorsun

Geri 3'lü sabit kalacak

Ön libero çıkmazsa 8 numaraya özgürlük tanıyabilirsin

Geri
Üst Alt