Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.551
- 11.511
- 1.473
Molde teknik direktörüne cehennemi yaşatırız inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip kenarlarda sıkıntı yaratmasın diye.Nedir bu üclü geyigi
Ligin en kritik macinda daha önce denemedigimiz bir formasyonla cikacagimiz kimin aklina geldi
Muslera
Nelsson - Kaan - Abdülkerim
Boey - Torreira - Sergio - Angelino
Tete - Icardi - Kerem
Nedir bu üclü geyigi
Ligin en kritik macinda daha önce denemedigimiz bir formasyonla cikacagimiz kimin aklina geldi
İlk maçta 3'lüye döndükten sonra rakibin atakları son buldu yarın da bunu deneyebiliriz dedi.Boş bir gazeteci sorusu aslında "onceki maçta kaan ayhanı alıp 3lüye döndünüz , bunu bekler miyiz gene" diye bir sorunun üzerine üstü kapalı yuvarlak "kullanacabileceğimiz formasyonlardan biri" dedi kapattı soruyu. Ben illa 3 lü oynayacağız anlamı çıkarmadım.
Golü erken bulamazsak sanki dert açabilir aneglino'nun kısmen ilerde kalması sonucu bazen ama agresiflik hoşuma giden bir görüntü.
Boş bir gazeteci sorusu aslında "onceki maçta kaan ayhanı alıp 3lüye döndünüz , bunu bekler miyiz gene" diye bir sorunun üzerine üstü kapalı yuvarlak "kullanacabileceğimiz formasyonlardan biri" dedi kapattı soruyu. Ben illa 3 lü oynayacağız anlamı çıkarmadım.
itirazım yok - aslında 3lüyi çok izlemeye başladım - doğru baskı ile olunca hakikaten karşı taraf nefes alamıyor,oyun kuramıyor çok iyi top döndürmez ya da bireysel beceri ile çıkmazsa .İlk maçta 3'lüye döndükten sonra rakibin atakları son buldu yarın da bunu deneyebiliriz dedi.
Basına göre olacak, hoca da sinyalleri verdi.Tete ilk 11 olur mu heyecanımı arttırıyor bu çocuk
Rakibi sıkıştırınca kolay top kaybı yapıyor ve bazen koşamıyorlar geri. İlk maçta Mertens ve Yunus pozisyonlarıyla farka gidebilirdik. Ortada oyunu daraltıp, kazanılan toplarla geçişlerle vururuz gibi geliyor bana. Torreira da oynayacak.itirazım yok - aslında 3lüyi çok izlemeye başladım - doğru baskı ile olunca hakikaten karşı taraf nefes alamıyor,oyun kuramıyor çok iyi top döndürmez ya da bireysel beceri ile çıkmazsa .
Hoşumada gider iç saha maçlarında hatta fakat benim sıkıntım ortasahadan ileriye farklı şekilde hucüm kıtlığımızda - gol gecikirse keyif kaçabilir.
Yarın maçı çok iyi bir taraftar baskısı erken gol üzerine keyifli devam etmesini umuyorum. Gol geciktikçe taraftarda az bir şey sönebilir.
boş gazeteci sorusu mu
zannediyorum toplantıdaki en mantıklı soru idi