Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
Icardi 2. yariya cikmazsa sakatlandi demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zam mi istiyor acabaKerem Niye Bukadar düstü…
oyunu gayet konuşmak lazım - ortasaha düzelirse tüm transferler x2 x3 efektif olacak çünkü.İşte en büyük tehlike bu
Bugün konuşma yarın konuşma
İş işten geçtikten sonra da konuşmayalım o zaman
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben angelino nun ozel bir yetenek oldugunu dusunmuyorum acikcasiMolde çok iyi ama biz bu kadar kotu olamayiz.angelino ve tete gibi 2 özel yetenek üzerinden bir oyun planı neden kurulmaz?angelino terse teteye oynayabilir mesela.ulan yedlinle bile emre kilinci kaciriyodu fatih hoca alanya macinda
Kesemiyor mertens iniyanlışmı hatırlıyorum okan hoca Akbilde bazı maclarda 3lü ortasaha oynatıyordu hem avrupa hem ligte
neden bizde bukadar katır gibi inatcı
Demirbay çok kötüDemirbay kötü değil ama sorun Oliveira yerine Demirbay sorunu değil
3-5-2 rakibe 4-2-3-1 olmuyor, kanatları kullanamıypruz, kaptırılan toplarda ortasahamız eksik oldupundan rakip soluğu bizim kalede alabiliyor
Bu yüzden top kaptırmamak için garanti oynuyoruz
Bu da verimsiz yan pas - geri pas getiriyor
Ne alaka reisBen mi abartıyorum bilmiyorum ama kerem a. kadar antipatik birini daha izlemedim ben Galatasaray tarihinde. (88liyim) bu formayı haketmiyor kesinlikle tam fenerli tipi var.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Turk kanalinda bakiyorum broer , hangi kanal gosteriyor nl de ?hollandali kanalda da ilk macta sürekli Galatasarayi kötüleyip duruyorlardi @Mehmet Mehmetoglu