⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

2 farklı öndesin rakiin tek numarası uzun ve hızlı toplarla pozisyon aramakken manyak gibi saldırmanın manası var mı ? Kerem demirbay basit ve temiz oynuyor ,torreiranın diğer maçlardaki gibi oraya buraya koşmasına gerek kalmıyor.Boey maşallah bu maç iyi tete pas oyununu seviyor bu çok iyi daha da katkısı olacak.2 0 önde olan biziz manyakça saldırmaya gerek yok

Bizim en büyük sıkıntımız takım olarak sahaya dögru yayilamiyoruz.
Bu alınacak bir orta sahayla duzelirmi düzelmez.
Sahaya o kadar kötu yayilıyoruzki ne adam gibi top kapıp rakibi boş yakalayamiyoruz.surekli kapalı savunmaya atak yapmaya çalışıyoruz.kapali savunmalar karşı atak yaparken de orta sahada fark yaratacak adam lazım.kerem ve mertensden orta saha olmaz.oliyi hiç begenmiyorum ama bu Kerem ondan kötu.mertensi hiç saymiyorum bile.

İşte en büyük tehlike bu

Bugün konuşma yarın konuşma

İş işten geçtikten sonra da konuşmayalım o zaman

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oyunu gayet konuşmak lazım - ortasaha düzelirse tüm transferler x2 x3 efektif olacak çünkü.

Zaha Ziyech Tete çalım yetenekli adamlar - hadi keremi de koyalım...bunları kısa mesafede kaçırtıcan edicenki coşsunlar. nerdeyse hiç dibe inmiyoruz - dışarıdan şut yok gibi bir şey.

sete hiç dönüşmüyor ataklar ve ani top kayıpları ile geri dönüş bence epey yoruyor takımı.

yanlışmı hatırlıyorum okan hoca Akbilde bazı maclarda 3lü ortasaha oynatıyordu hem avrupa hem ligte

neden bizde bukadar katır gibi inatcı
Kesemiyor mertens ini

Hele şu maçta hiçbir anlamı yok mertens in ileride top da kapamıyor top bizdeyken iyi pas da dağıtamıyor ne işe yaradı şu 45 dk hiçbirşey anlamadım

Demirbay kötü değil ama sorun Oliveira yerine Demirbay sorunu değil
3-5-2 rakibe 4-2-3-1 olmuyor, kanatları kullanamıypruz, kaptırılan toplarda ortasahamız eksik oldupundan rakip soluğu bizim kalede alabiliyor
Bu yüzden top kaptırmamak için garanti oynuyoruz
Bu da verimsiz yan pas - geri pas getiriyor
Demirbay çok kötü

Beyler şu haliyle bu takımı bizim ligde yenecek takım yok. O yüzden fazla şeyapmayın. Evet biz de istenilen düzeyde değiliz ama bu maç öyle bi maç değil. Gerekirse full defans yapıp geçmemiz gerekiyor şu saatten sonra.

Geri
Üst Alt