ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:1 | Lille 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos

Lille takımıın Angel Gomez, Tiago Santos ve Zhegrova gibi oyuncularını görünce bizim neden Zaha, Ziyech gibi oyuncular ile bir türlü istediğimiz katkıyı alamadığımız bir kere daha belli oluyor

Barış haricinde şöyle 1 tane delici top ona gelince rakibi zorlayan oyuncumuz yok resmen. Bize karşı oynayan rakiplerimiz savunmaya yerleşip topu onlara geri vermemizi bekliyor resmen

müldür'ün kanadından tek 1 atak yemediler sanır isem

kadıoğlunun orası otoban gibi
Adamlar ordan bilerek gelmedi, asimetrik oynuyorlar tek kanat üzerinden.

Zhegrova girince Santos da orada kaldı mesela üstüne Menuier ile 3 adam oldu sağda, sola Cabella hafif yaklaştı o da içe kat ederek.

Mert, Ferdi’den kötü savunmacı.

En Nesyri > Icardi
Irfan Can > Ziyech
Saint-Maximin > Baris Alper
Ismail > Torreira
Tadic > Mertens
Caglar > Nelsson
Djiku > Sanchez
Livakovic > Muslera

ve boyle devam eder diyorsun demek.

buna kuslar bile inanmaz ama neyse :ka21:
nesyri'yi izlemedim bilmiyom ama şu anki form durumları şuayip>ceko>icardi

tadic kanat oynuyor mertens 10 no ne alaka?

barış daha iyi. sanchez de daha iyi ama turnuvadan geldi oynamıyor ki herif.

muslera şu an daha kötü ama genelde iyidir. zaten muslera hangi jk maçında iyi oynadı ki. fb derbilerinde daha iyi.

gerisinde fbliler daha iyi

bu arada el nesry dzeko kadar iyi degil

dzeko elbet sezon sonu düşer o zaman iş yapabilir

Açık konuşacağım Dzeko fiziksel olarak Icardi’den iyi. Icardi’ye laf etmiyorum artık ama şu mevzunun önüne geçmek lazım, bizdeki adamlar olması gerekenden daha gerideler fiziksel olarak.

Sadece Dzeko değil komple takım olarak bizden daha iyiler fiziksel olarak. Acaba Okan hoca bilinçli mi böyle bir planlama yapıyor diye düşünüyorum. Geçen 2 sezona da fiziksel yönden kötü başlayıp sonradan toparladık çünkü. Geçen sene araya şl girince sezon sonu gene bitik durumdaydık ama 22-23de sezon sonu canavar gibiydi takım.

Geri
Üst Alt