Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.444
- 7.286
- 1.298
Genesionun en büyük eksikligi 2 0 olsa mac kirilacak 15dk top cevirtiyor.3 0 olsa fenerin tüm motivasyonu biterdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi hep trolluk yapiyor ama mod. Nasil oluyor bu?Dzeko > Icardi ..
ile basladigina gore sen futbol falan izleme, boyle dusunen baska bir yonetici veya uye varsa onlarda bir cacik anlamiyor futboldan veya art niyetlidir.
dzeko ,20 milyonluk bedeviye formayı vermez diye haftalar önce söyledik
mou kendi kazıgı diye oynatacak 3 5 golde atar lakin dzeko cok daha faydalı adam 40 yasında herif tüm takımı oynatıyor
bilinçli olabilir ,şu an bulamadım ama akbilde ucl oynarken röportajı vardı takımlarımın geç form tutması daha önemli ligin 2.yarılarında düşüş olmasını istemiyorum gibi birşeyler diyorduSadece Dzeko değil komple takım olarak bizden daha iyiler fiziksel olarak. Acaba Okan hoca bilinçli mi böyle bir planlama yapıyor diye düşünüyorum. Geçen 2 sezona da fiziksel yönden kötü başlayıp sonradan toparladık çünkü. Geçen sene araya şl girince sezon sonu gene bitik durumdaydık ama 22-23de sezon sonu canavar gibiydi takım.
santos epey ii bi herifmiş bu aradaAdamlar ordan bilerek gelmedi, asimetrik oynuyorlar tek kanat üzerinden.
Zhegrova girince Santos da orada kaldı mesela üstüne Menuier ile 3 adam oldu sağda, sola Cabella hafif yaklaştı o da içe kat ederek.
Mert, Ferdi’den kötü savunmacı.
ilk yarı bunu yapamadılar ama ikinci yarı doğruya doğru daha çok alan daraltıp pres yaptılar,ama ilk yarı iyi değillerdi doğruaynen bunu yazacaktım 3 4 tane bos kale pozisyon verdiler
sonra vay efendim fener cok iyi alan kapatıyormuş
Bizim Jelert parası kadarLille transfere ne kadar harcamış merak ettim, adamlar bariz üstünlük kurdular fenere. Bizi de yerlerdi bu arada muhtemelen. Fenere kıyasla bile kötüyüz.
Tamamda sezon daha yeni basliyor, biz daha 1 mac yaptik neye gore bazilari daha iyi?nesyri'yi izlemedim bilmiyom ama şu anki form durumları şuayip>ceko>icardi
tadic kanat oynuyor mertens 10 no ne alaka?
barış daha iyi. sanchez de daha iyi ama turnuvadan geldi oynamıyor ki herif.
muslera şu an daha kötü ama genelde iyidir. zaten muslera hangi jk maçında iyi oynadı ki. fb derbilerinde daha iyi.
gerisinde fbliler daha iyi
13 MLille transfere ne kadar harcamış merak ettim, adamlar bariz üstünlük kurdular fenere. Bizi de yerlerdi bu arada muhtemelen. Fenere kıyasla bile kötüyüz.
Bizle adı geçerken videolarını izlemiştim orada da yılandı ama bekte savunması nasıl olur bilmiyorumsantos epey ii bi herifmiş bu arada
yalnız krunic kadar leş bi os görmedim uzun zamandır, mou nie oynatıyo ki bunu adam mı yok başka
hayır ,bizimde bir dönem cok istedıgımız sahrouiye 7-8 milyon verdiler yanlıs bilmiyorsamBizim Jelert parası kadar
Uyguna bulan buluyor.Bizdeki yönetim kolayina kaçip önerilere göre aliniyor.Bizim Jelert parası kadar