ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 1-1 Lille | MS | 13 Ağustos

Bu sosyal medya trollerine inandıkları sürece hep böyle rezil olacaklar.

Sözde gazeteci, muhabir olan paralı hesaplar öyle bir yönlediriyorlar ki tek bir ağızdan çıkmışcasına takımı, hocayı övüyorlar.
Hoca 3 forvet sürmüşmüş, Maximen kanadı uçurmuş, fred ferdi olsaymış falan filan...

Biz iki sene üst üste şampiyon olan yönetim, teknik ekip ve futbolcuları eleştiriyoruz. Bunlar rüyalar aleminde.

Öyle bir kafa var ki bunlarda akşam eleniyorlar, sabah avrupa ligini alırız diyorlar ))))

Sözde gazeteci, muhabir olan paralı hesaplar öyle bir yönlediriyorlar ki tek bir ağızdan çıkmışcasına takımı, hocayı övüyorlar.
Hoca 3 forvet sürmüşmüş, Maximen kanadı uçurmuş, fred ferdi olsaymış falan filan...

Biz iki sene üst üste şampiyon olan yönetim, teknik ekip ve futbolcuları eleştiriyoruz. Bunlar rüyalar aleminde.

Öyle bir kafa var ki bunlarda akşam eleniyorlar, sabah avrupa ligini alırız diyorlar ))))
Biz koca CLde orta saha yok diye kaanla oynadık bunlar kadar ağlamadık

Sol bekte kazımcan oynadı yine ağlamadık

Dün akşam a sporda bir çocuk çıktı gece 12:30 dan sonra doğru düzgün analizi birtek o yaptı. buradan fener için çıkarılacak artı birşey yok dedi

Onu bunu bilmemde dün maksimin ve el nesiri bizim formamız altında bu şekilde maç çıkarsa ertesi gün taraftarımız topun azına koyardı.
Adamlar iki çalım için bile okeyler. Loser ve vizyonu dusukler

Şu Maç'tan çok korkuyodum eğer Şampiyonlar Ligi'ne gitselerdi daha iyi oyuncular alacaklardı.Şimdi maaşı yüksek hedefi fazla olmayan oyuncuların peşlerinden koşacaklar :D

Geri
Üst Alt