⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Sonra hocaya laf söyleyince tüh bize.

Hadi Jelert'i geçtim. Sakat herifi kitlemişler bize belli. Almadan önceki sağlık kontrolü de süsmüş. Onu da anladık. Arkadaş bari bir açıklamaya yapın. Sakatlığı şu, şu gün oynayacak diye. Bu kadar mı zor bir açıklama yapmak beceriksizler. En azından bilgilendirin.

Peki Sara niye oynamıyor. Adam sakat değil. İdmanlı geldi. Bunun açıklaması ne.

Bıktım artık okanın sabit fikirlerinden. Yeni alınan transfer 1 ay oynamaz. Yeter ya.

Hatay karşımızdaki real, arsenal değil. Evinde oynuyorsun. Bu kadar da korkak olma. Adaletsiz olma. Neyse ya. Tek gecemiz var. Onda da sinir olmaya gelmişiz belli.

Sara, Bats, Yusuf ve Metahan yedeklerden ısınmaya çıkanlar. Diğer süperstarlarımızın ihtiyacı yok tabi

Asıl eğlence ortasaha çıkarıp yine suayipi alırsa başlayacak, umarım yapmaz o sacmaligi

Ne oynadıgımızı bilmiyor diye 11 e almamis sarayı :asd:

Muslera
Ali Turap
Sanchez
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Sara
Ziyech
Mertens
Barış
İcardi

Ya hocam şu kadroyu çıkar, Ali Turap yüzünden gol yiyelim 1 kişi bile ağzını açmaz ya. Ama bugün o Dubois yüzünden eğer gol yersek edeceğim küfrün gerçekten haddi hesabı yok.

Ben bu takımın gelecek vaadeden bir genç oyuncusu yüzünden puan kaybetmeye RAZIYIM. Neredeyse taraftarın %90'ı gibi. Ama o amkun Dubois'in yapacağı top kaybına bile TAHAMÜLÜM YOK.

Kerem, Berkan, Yunus üçlüsü şimdi teşrif ettiler ısınmaya. Kerem yine tripli tripli gitti üçlü çektirmeye

Geri
Üst Alt