- 25 Ocak 2010
- 53.359
- 38.777
- 3.763
Dimes portakal suyu asla tavsiye etmiyorum kusmuk tadı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuayipide bitircek, tepki olacak onada. Napsın garibim. Yani Zaha Kerem Kohn falan gitmesin aga, bide başka hocaların elinde bakmak lazım. Yani o kadar savunduk yanında durduk, yapma hocam yaa yapmaaaa, yapmaaaAsıl eğlence ortasaha çıkarıp yine suayipi alırsa başlayacak, umarım yapmaz o sacmaligi
Yeni bir şey mi oDimes portakal suyu asla tavsiye etmiyorum kusmuk tadı var
Alternatifsiz 38 yaşında adamı 50 küsür maçta 15 km koşturma sistemi. Dünyanın en iyi bitirici santraforuna baskı yaptırma sistemiSisteme uymuyor yoksa oynatirdi
Degil üstad ama cok kötü tadi varYeni bir şey mi o
Taraftarin inadina yapiyor.Jelert hazır olursaymis önümüzdeki hafta kadroda olacakmış meali 7 . 8. Hafta kısmet belki süre veririm çünkü ben yeni oyumculari ve genç topçuları sevmem korkarım diyor okan
Bilemiyorum ama şamp ligi son şansı olur. Belki göremez bile, bu camia Terim hocayı yedi bitirdi sen kimsin Okan hocam.Umarım maçta olumsuz bir skor olmaz yoksa Okan hoca bu açıklamaları yüzünden çok laf yer
Eyup’u az cok gorduk. Kesinlikle hicbir superlig takiminda oynayacak kapasite yok.Uçup kaçsa da en garibanı o ilk o kesik yer.
Ananas suyu tavsiye ediyorumDimes portakal suyu asla tavsiye etmiyorum kusmuk tadı var
allah sonumuzu hayır etsin 1.20 den yatıcaz