⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Asıl eğlence ortasaha çıkarıp yine suayipi alırsa başlayacak, umarım yapmaz o sacmaligi
Şuayipide bitircek, tepki olacak onada. Napsın garibim. Yani Zaha Kerem Kohn falan gitmesin aga, bide başka hocaların elinde bakmak lazım. Yani o kadar savunduk yanında durduk, yapma hocam yaa yapmaaaa, yapmaaa

Hatayda siyahi oyuncular olduğunu gözlemliyorum ve muhtemelen bunların bir kısmı kanatta oynuyordur. Dubois ve köhn çift yönlü otobanı hayırlı olsun

Dubois ofsaytı bozdu bile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine saçma sapan bir 90 dakika bizi bekliyor. Zerre ders almaz mı arkadaş bi insan.

Jelert hazır olursaymis önümüzdeki hafta kadroda olacakmış meali 7 . 8. Hafta kısmet belki süre veririm çünkü ben yeni oyumculari ve genç topçuları sevmem korkarım diyor okan

Bilmiyorum hayatinizda hic baska bir ulkeye tasindiniz mi? Sara geleli henuz 5 gun oldu ve bu sure icerisinde sudan cikmis baliga donmustur. Bu aksam 11'de olmamasi gayet normal. Zaten herkesin siniri burnunda, bir de girip tam istediklerini yapamadigini dusunun. Hocanin, taktigimizi daha tam bilmiyor minvalinde laflar etmesi ondan. Bu oyuncular robot degil, elestirirken bunlari da dusunmek lazim.

Geri
Üst Alt