⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

işler kötü giderse bi orta saha boşaltması gelir mi acaba? taraftar da doluyor bu arada. karşılıklı bir boşalma olabilir.

2 güne ligi açacağız takım küfür kıyamet gibi dedikodu kazanı medyada

BRAVO YÖNETİM - ANCA KONTENJANA ADAM ATAYIN SİZ

Jelert ve Sara görmemiz lazım.

bir maç daha ortasaha yayla gibi görmeye çok az tahammülüm var.

takımda artık yeni yüz görmek istiyorum bilader sıkıldım

Boşuna mı transfer yapıldı

Muslera
Jilet Sanchez Apo Köhn
Torreira Sara
Ziyech Mertens Barış
İcardi

Jelert idmana başlamış lakin takımla değil galiba, toplu idman. Takımla idmana başlaması için biraz süre gerekecek, o sebeple bu maçta olmama ihtimali yüksek. Bugün-yarın takip etmek lazım.

Jelert idmana başlamış lakin takımla değil galiba, toplu idman. Takımla idmana başlaması için biraz süre gerekecek, o sebeple bu maçta olmama ihtimali yüksek. Bugün-yarın takip etmek lazım.
burda sorgularım

sakat adama mı 9+2 verdik
ya da nasıl anında sakatlandı
nasıl 5 dk bile süre alamadı..

çıldırırsın ya

trasnferi yapmışsın sal oynat - daha iyi adaptasyon yok

ben yemem ufak ağrıları, garip bir kafa senelerdir - 2 hafta takılsın sonra oynar. yok ya.

burda sorgularım

sakat adama mı 9+2 verdik
ya da nasıl anında sakatlandı
nasıl 5 dk bile süre alamadı..

çıldırırsın ya

trasnferi yapmışsın sal oynat - daha iyi adaptasyon yok

ben yemem ufak ağrıları, garip bir kafa senelerdir - 2 hafta takılsın sonra oynar. yok ya.
Bu durum bence alışsın diye değil ya, ciddi ciddi idmanlarda yoktu zaten, şimdi ise toplu çalışmalara başlamış, takımla değil yine.

Yani geldiğinde bir ağrısı olmuş sonrasında galiba nüksetmemesi için böyle düşünüldü. İlk idman sonrası mı oldu ne zaman oldu müphem tabi üstad

Muslera
Jelert
Sanchez
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Sara
Mertens
Ziyech
Barış Alper
İcardi

Muhtemel ilk 11

Bu durum bence alışsın diye değil ya, ciddi ciddi idmanlarda yoktu zaten, şimdi ise toplu çalışmalara başlamış, takımla değil yine.

Yani geldiğinde bir ağrısı olmuş sonrasında galiba nüksetmemesi için böyle düşünüldü. İlk idman sonrası mı oldu ne zaman oldu müphem tabi üstad
"ufak ağrı" olayı bayadır var - kafasında oynatmayacağı varsa bunu öne sürüyor okan hoca.

satılacaksa oyuncu "ağrı var" oynatmıyor
trip yapıyorsa "ağrı var" oynatmadık

ben yemiyorum pek. Hatay maçında izlememiz lazım yenileri.

CL playoffuna kadar 2 maçın var ligde.

"ufak ağrı" olayı bayadır var - kafasında oynatmayacağı varsa bunu öne sürüyor okan hoca.

satılacaksa oyuncu "ağrı var" oynatmıyor
trip yapıyorsa "ağrı var" oynatmadık

ben yemiyorum pek. Hatay maçında izlememiz lazım yenileri.
Takımla başlarsa idmana görürüz bence maçta, ama yoksa haftaya artık anca...

Geri
Üst Alt